facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor T Bazarke - Speelgoedwinkel

T Bazarke - Speelgoedwinkel

Info

Houten speelgoed, gezelschapsspellen, babyspeelgoed, poppen, puzzels, knutselgerief, autootjes,...

Geschiedenis

Een heel uitgebreid gamma van speelgoed met een online shop: https://storesquare.be/winkel/t-bazarke-bvba

Adres: Statielei 113, 2640 Mortsel
Telefoonnummer: 034498151
Stad: Mortsel
Route: Statielei 113
Postcode: 2640


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: 't bazarke lier, Speelgoedwinkel Edegem, Speelgoedwinkel Antwerpen, Speelgoedwinkel Lier, Speelgoedwinkel Wilrijk, Speelgoedwinkels België, Leuke speelgoedwinkel, Speelgoedwinkel zoersel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kablamo Kablamo 163 meter Leuke plaats om te blijven hangen, correcte prijzen. Zeer aangename eigenaars.
DAM DAM 868 meter Leuke plek om te werken.
Recensies
Geweldige speelgoedwinkel. Groot aanbod op relatief kleine oppervlakte, voor alle leeftijden Je vindt er altijd wel iets. Mensen hebben ook wel wat kennis van hun producten. Prijzen lijken wat duurder te zijn, maar je winkelt wel bij de lokale kleinhandel.
Wat een snelle en vlotte bediening. Zelfs met Sint een mooie attentie gekregen voor de kids
Leuke speelgoedwinkel met merken die je in grote commerciële ketens niet terugvind. Ook altijd wat anders te vinden. Zowel zoon als ik komen hier graag speelgoed kopen.
Grote speelgoedwinkel met een ruim assortiment aan gezelschapsspellen voor jong en oud. Naast gezelschapsspellen kan je er ook ander speelgoed kopen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te laten verpakken.
Vriendelijke zaakvoerster én vriendelijk personeel 2 :
Mijn lievelings speelgoedwinkel. Het is een heel gezellige winkel met heel veel verschillende soorten speelgoed. Veel hout, handpoppen, heel erg mooie verkleedkleren, veel gezelschapsspelen, en super veel meer. De mensen die er werken zijn echt super vriendelijk en daardoor voel mij ik mij daar altijd goed als klant, als je een vraag hebt of advies zullen ze die u ook geven. Zeker de moeite om eens langs te gaan want hier vind je zeker wat je zoekt ;-
Ik gebruik altijd deze merk. Ik vind speelgoed interessant en natuurlijk. Maar ik geef hier een slecht review prices aan deze winkel omdat ik vind dat ze beter personeel zou kunnen kiezen of intern opleiding geven. Ik ben vandaag in een rare situatie geweest in deze winkel. Ik was vandaag volhandig met kano’s, eentje mijn moeder heeft ook daar gekocht.. ik was op zoek naar haar.. Rinkelde mijn telefoon en ik heb maandje op een zo gezegd “ verkeerd plaats “ gezet om mijn telefoon op te nemen. Want ik heb alleen maar twee handen . Ik ging snel met telefoon naar buiten toe om mijn masker af te doen en buiten te spreken. Tot mijn verbazing volgde me een mannelijke verkoper achterna.. Met agressief gebaren en mondeling uitdrukkingen heeft hij me gedreigd en gezegd dat ik niet mag binnenkomen..‍ Alleen omdat ik maandje verkeerd gezet , of zelf niet vriendelijk genoeg geweest en telefoon opgenomen... Dat zal ik nooit wetten.. Na mijn pogingen om situatie te verduidelijken en verbeteren.. ik heb nog meer agressie tegengekomen van hetzelfde persoon.. Naar mijn mening een verkoper ‍ ten minste zou moeten kunnen luisteren en intelligent kunnen gedragen .. De Klant is Koning ... , heb ik gemist in deze winkel... Sorry voor misverstand.. Jammer dat ik geen kans gekregen om iets uit te leggen.. Dankjewel dat ik nog geen klappen gekregen .. Naar mijn mening handelingen waren zeer onvriendelijk.. Hier is mijn negatieve reactie.. Zodat iedereen die via internet zoekt rekening mee kan houden. Pas op dus! Als je iets verkeerd doet in deze winkel kan je van verkoper krijgen... En dat is niet altijd voorspelbaar wat zal naar zijn mening verkeerd zijn.. Gelukkig nieuw jaar en veel succes ... Zeker met dergelijke personeel.
Leuk assortiment, buiten de klassiekers toch ook heel wat dingen die je niet in elke winkel kan vinden. Mijn grootouders kochten hier destijds regelmatig, wij kunnen er nu ook echt leuke spulletjes vinden voor onze zoon. We hadden iets voor met een gekocht stuk botte vijsjes en dat is zeer snel rechtgezet. Er staat een leuke speeltafel, wat meteen al entertainment is natuurlijk. De inrichting van de winkel vind ik minder, het is wat dringen tussen de rekken en niet zo gezellig. Maar dat maakt het speelgoed thuis niet minder leuk!
Fijne en aangename winkel die al sinds jaar en dag deel uitmaakt van de Mortselse winkelstraat, en terecht! Er is een groot aanbod met enorm veel keuze aan gezelschapsspelletjes! Prijs is vergelijkbaar met andere online winkels, personeel vriendelijk, leuk inpakpapier als je het laat inpakken en je kan met een klantenkaart punten sparen voor korting op je volgende aankoop. Top-winkel!
Groot aanbod , enkele speelgoed zelf goedkoper dan in eennaam befaamde super grote winkel
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar T Bazarke - Speelgoedwinkel met het openbaar vervoer


Mortsel-Oude God 80 meter
Mortsel-Oude God 110 meter
IC
S1
Mortsel Station Oude God 120 meter
140
141
15
90
Mortsel Station Oude God 150 meter
140
141
15
90
Mortsel Terminus 280 meter
7

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid