facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 't Alkenhof

't Alkenhof

Info

Dierenartsenpraktijk voor Kleine Huisdieren (honden, katten, konijnen,...).

Adres: O.L.Vrouwstraat 61, 3570 Alken (België)
Telefoonnummer: 0497310305
Stad: Alken
Route: O.L.Vrouwstraat 61
Postcode: 3570



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts vee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van De Maanwacht K9 Training Van De Maanwacht K9 Training 4 km Toptrainer, zeer begaan met de honden, enorm veel ervaring en expertise.
Recensies
Altijd de beste service, vriendelijke en professionele. Online aankopen zijn heel gemakkelijk te doen en op te halen.
Snelle en persoonlijke hulp gehad. Heel rustig en vriendelijk onthaald geweest. Correcre opcolging gedaan hierna.
Duidelijke informatie heel persoonlijk ontvangen. Deze dierenarts communiceert op een rechtstreekse manier, zodat je weet hoe de zaken ervoor staan. Ze is goed bekend met katten ziektes, maar ook met honden werkt ze kordaat. Als je dier, bv kat, ernstig ziek is, dan weet je dat onmiddellijk. Deze dierenarts is assertief. Wat een duidelijk beeld geeft hoe ze met mensen en hun dieren omgaat. De tarieven zijn laag. De praktijk is functioneel ingericht. De witte kleur geeft duidelijk aan dat hier klinisch wordt gewerkt. Een aanrader voor mensen die duidelijke rechtstreekse informatie over hun dier willen.Er wordt gewerkt met een labo, de resultaten worden onmiddellijk aan de klant doorgeven.
Zeer vriendelijk, zacht van aanpak, steeds bereikbaar voor advies, zeer professioneel
Steeds vriendelijk. Goede uitleg en instructies over behandeling en verzorging.
Ina Frix is een zeer goede dierenarts met kennis van zaken. Haar specialiteit is tandheelkunde. Ina is vriendelijk, behulpzaam en staan altijd gereed met advies en hulp voor haar patiënten.
Zeer bekwame en aangename dierenarts, rustig met dieren. Geeft nuttig bijkomend advies. Malu heeft weer niets gevoeld van het jaarlijkse spuitje. Happy cat = happy family.
Vriendelijk en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid