facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Syus Housing

Syus Housing

Info

Opzoek naar een hoogwaardig afgewerkte studentenunit waar je in alle comfort kunt studeren in Leuven? Bekijk hier ons exclusieve aanbod.

Geschiedenis

Hogere studies worden er niet makkelijker op. Er wordt veel gevraagd vandaag van studenten. Daarom is een aangename, comfortabele omgeving zo belangrijk. En die vind je bij Syus Housing. Presteren, jezelf concentreren en ook amuseren gaat beter vanuit een kamer of studio waar je je altijd op je gemak voelt. Kom je studeren in Leuven? Doe het in stijl, met Syus Housing.

Adres: Persilstraat 51, 3020 Herent
Telefoonnummer: 016799000
Stad: Herent
Route: Persilstraat 51
Postcode: 3020


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Syus Housing review, Kot Leuven 2022 2023, Studio Leuven 2 personen, Studenten appartement Leuven 3 slaapkamers, Modern kot Leuven, Studentenhuis Leuven 4 personen, Lepelstraat 58 Leuven, Luxe studio Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landmeetkantoor Artois Landmeetkantoor Artois 302 meter Waardeloooooos!!! 1500€ 2u werken, gewoon baseren op de buren hun landmeter! Noooooit...
Recensies
Zo een slechte ervaring heb ik nog nooit gehad met een bedrijf! Wij hebben zo veel spijt dat we een appartement huren bij syus... Wij zijn 2 september in ons appartement getrokken en na amper 21 dagen kunnen we vastellen dat wij volgend jaar zeker niet verder gaan huren. Wij hebben ondertussen 12 mails verstuurd en meer dan 50x gebeld en op niks hebben wij reactie gekregen maar in tussen tijd sturen ze wel een mail i.v.m verandering van mededeling bij overschrijving? Ik ben echt niet meer te spreken over de situatie. Gaat u kind of uzelf op kot in leuven of wilt u bij syus huren of kopen aub doe het niet het bespaart u heel veel energie om een ander immo kanotoor te kiezen. Syus ik hoop oprecht dat jullie failliet gaan echt waar jullie verdienen het niet om in een pracht stad als leuven te verhuren. DAARNAAST ZEGT HET VEEL DAT JULLIE EIGEN "MEDEWERKERS" REVIEWS SCHRIJVEN OVER HOE GOED JULLIE ZIJN
Zeer ontevreden van dit bedrijf. Op hun site en in een eerste gesprek beloven ze kwaliteitsvolle service waar je bij de minste vraag terecht kan. Helaas ervaar ik deze belofte, op dit ogenblik, als een grote leugen. Ondanks hun mooie studio's is er na het contract tekenen een minimum aan service. Mails worden bijna niet deftig beantwoord en telefonisch geven ze je het gevoel dat ze je gaan helpen, maar in realiteit gebeurt er zo goed als niets. De ernst van de zaken die de huurders aankaarten wordt duidelijk niet serieus genomen, als onvoldoende prioritair gezien en bijgevolg zonder respect behandeld. Dit is zeer teleurstellend voor een bedrijf dat zich als "premium vastgoedbeheerder" profileert.
Slechte service, je moet aarde en hemel verzetten om in contact te komen met deze mensen. Wanneer er iets verwacht wordt van de huurder kan het allemaal niet snel genoeg gaan. wanneer je beroep wilt doen op de verhuurder, kan het allemaal niet lang genoeg duren! Je belt meerdere malen naar de kantoren, niemand neemt op. Je stuurt meerdere mails niemand reageert. 'De mail zal verloren gegaan zijn', alle 10 de mails? Verdacht. Bespaar jezelf al de frustraties en huur bij een deftige organisatie.
Na verwijderde review, post ik deze met plezier terug! Syus: rampzalig, slechtste ervaring ooit, heeft volledige huurperiode en erna voor massa’s stress gezorgd, blij dat deze ervaring eindelijk achter de rug is. Syus raad ik aan niemand aan! -Te laat kunnen intrekken Er was afgesproken om in te trekken tijdens september 2018, werd uitgesteld naar oktober om daarna nog eens te uit te stellen naar december. -Beloftes niet nakomen: Belofte werd gemaakt om hun meubilair bij intrek weg te zetten zodat ik dat van mezelf kon plaatsen. Dit was bij intrek niet in orde, is een geduw en getrek geweest om dit in orde te krijgen -Schade: Na nauwelijks een paar weken al waterschade onder laminaat. Had dit gemeld, duurde wekenlang voordat dit in orde was om uiteindelijk nog eens terug dezelfde schade te hebben. -Privacy schending: Onaangekondigd mijn studio betreden of aan de deur komen staan met bezoekers om aan potentiële huurders te laten zien. Pure privacy schending dus. Daarna had Syus de belofte gemaakt om dit tijdig op voorhand te laten weten. Bij volgende bezoeken lieten ze dit gewoonweg de avond op voorhand weten via mail. Absurd. -Noodnummer Syus niet bereikbaar tijdens brandalarm! Noodnummer Syus niet bereikbaar tijdens brandalarm, instructies voor brandweer hingen volgens hen niet eens duidelijk genoeg -Bij vragen beloven om terug zelf contact op te nemen. Dit laten ze na. Personeel was onvriendelijk en zeer bot. -Gemeenschappelijke kosten: Gemeenschappelijke kosten betalen terwijl lift maar bleef haperen, het nauwelijks te merken was dat er een kuisteam ter plaatsen was geweest voor de inkomhal. -Adminstratie van Syus is een grote klucht. -Waarborg: Waarborg die na 2 maanden nog steeds niet is terugbetaald is. Beloftes die gewoonweg niet nageleefd worden of genegeerd worden. Syus geeft NIETS om zijn klanten, laten u compleet links liggen. Schandalig.
Zeer slecht, bedriegers! Ze betalen u huurwaarborg niet terug. Misleidend! Niet bereikbaar als je hun nodig hebt. Geen deftige communicatie! Ze maken misbruik van je.
Verschrikkelijke kotenverhuurders en vastgoedkantoor. Op kot een week geen warm water gehad, pas na enkele dagen een antwoord gekregen. Schoonheidsdienst kwam eens in de paar weken. WC rollen lagen op de grond, vaak in de nattigheid van de wc die lekte of mensen die er langs urineerden. Materiaal zoals stofzuigers die kapot gingen, niet vervangen en dan ten slotte het afval: Men moest niet meer sorteren, dat is al een misdaad, maar het afval werd opgehaald om de x aantal weken, de onderste verdieping van het gebouw lag erbij als een stort. Vermijden als de pest!
Dit bedrijf is uiterst profesioneel je kan er terecht voor kleine, maar ook grote problemen. Zo hebben ze mij perfect begeleid en geholpen in de zoektocht naar mijn nieuw droom stulpje in het mooie leuven. Syus Housing zou ik dus zeker aanraden aan iedereen. Ook enkele vrienden die hier klant zijn zijn enorm tevreden.
Drie en een halve maand moeten wachten op teruggave van de huurwaarborg van het kot van mijn zoon in Leuven. Want ronduit schandalig lang is. Ze gebruiken er afzonderlijke tellers voor elektriciteit en water … nu zijn we 6 maanden verder en ik heb de afrekening nog niet gekregen. Ten gevolge van Covid is mijn zoon slechts enkele weken op kot geweest gedurende het ganse jaar en zouden we dus wel een teruggave verwachten. Mevrouw aan de andere kant van de lijn vertelde me dat dat niet persé het geval ging zijn en dat mensen dit wel verwachten maar dat het niet steeds zo is … wanneer je amper iets van water of elektriciteit gebruikt gedurende één jaar … ja, dan dien je een deel terug te krijgen. Kortom, je voelt je bedrogen terwijl jezelf steeds correct betaald en gehandeld hebt … zoek beter nog even verder en ga niet met hen in zee.
Ik zit nu al 3jaar op koten van Syus en kan niet benadrukken hoe tevreden ik ben met de bediening en de koten die ze aanbieden!! Er was eens een lamp kapot en direct response en iets erna was het gemaakt!! Kan alleen maar zeggen dat het echt een aanrader is voor iedereen die iets wilt huren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid