facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Syntra st-niklaas

"Syntra? Dat zijn opleidingen voor doeners.Samen met een breed netwerk van docenten, medewerkers en leerbedrijven versterken en ontplooien we de competenties van iedereen met een professionele ambitie. Zo worden onze cursisten 100% klaargestoomd voor de toekomst, of dat nu een nieuwe job, een uit de hand gelopen hobby of een eigen zaak is. Op ons kan je rekenen voor kwaliteitsvolle opleidingen, afgestemd op technologische innovaties en georganiseerd met passie."
Adres: Hogekouter 1 9100 sint niklaas, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 037600820
Stad: Sint-Niklaas
Route: Hogekouter 1 9100 sint niklaas
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: Syntra Midden-Vlaanderen, Syntra Gent, Syntra opleidingen, Syntra Asse, Syntra Gent opleidingen, lbc volwassenenonderwijs sint-niklaas, Syntra Brugge, Odisee Sint-Niklaas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Goede opleidingen en fijne ervaren docenten
Ruime parkeerplaats. Kwalitatieve lesgever voor de gevolgde cursus. Lunch was voorzien tijdens de opleiding.
Veel geleerd gedurende 2 jaar. Supercapabele en sympathieke docenten! Go for it!
Code 95 cursus gevolgd . Zeer leuke en leerrijke dag beleefd. Alles verliep volgens de huidige Coronamaatregelen. Enig minpunt. De thermostaat mocht iets hoger staan in het leslokaal.
Eind vorig jaar ben ik gestart met de Cursus PC-Technicus hier. kan alleen maar positief zijn over de lessen die heel duidelijk en op goed bij te houden tempo gegeven worden en de persoonlijke opvolging van onze taken en ons eindwerk. voor wie in de wereld van computers terecht wil komen is dit de ideale start voor alles te leren over Hardware, software, besturingssystemen enzoverder. Ik kan deze cursus enkel maar aanraden!
Ok infrastructuur, vriendelijke mensen, prettige omgeving om in te werken
Opleiding grafische vormgever...
Pfffff saai VCA les
Al heel veel verschillende cursussen en opleidingen gevolgd hier en allen waren ze op hun manier de moeite waard.
Vriendelijke mensen, goeie organisatie, heel goeie les BA5 van Luc! Dank u!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid