facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SYNTRA Campus Neerpelt

SYNTRA Campus Neerpelt

Info

SYNTRA Limburg wil individuen en organisaties professioneel versterken door opleidingen en begeleiding aan te bieden, met meer en beter ondernemen als doel.

Geschiedenis

SYNTRA Limburg organiseert praktijkgerichte opleidingen voor iedereen die ondernemend is en zich verder wil ontplooien. Een nieuw beroep leren, een korte vervolmaking volgen, een gerichte bedrijfsopleiding …. het kan bij SYNTRA, voor elke sector, niet alleen ’s avonds, maar ook overdag. Er zijn 6 campussen in Limburg: in Genk, Hasselt, Maaseik, Neerpelt, Tessenderlo en Tongeren. Er is ook één campus in Geel.
De docenten zijn dé troef van SYNTRA, omdat zij bedrijfsmensen zijn, die hun ervaring en kennis rechtstreeks naar de cursist brengen.
SYNTRA Limburg is officieel erkend door het Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming – SYNTRA Vlaanderen.



"In Noord-Limburg ligt de gezellige campus van Pelt. Deze campus blinkt uit in praktische opleidingen waarbij je de handen uit de mouwen moet steken. De sectoren die hier het meest aan bod komen zijn Interieur, Beauty en Voertuigen & Metaal. Dankzij dit uiteenlopende Peltse aanbod moeten de meeste Noord-Limburgers niet ver te reizen om een passende SyntraPXL-opleiding te vinden. Als uitbreiding op onze bestaande campus gebouwd in 1993 vinden de lessen nu ook plaats in de prachtige nieuwbouw van 19 meter hoog met maar liefst 6000 m2 vloeroppervlakte."
Adres: Hoekstraat 50, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: 011 80 87 00
Stad: Neerpelt
Route: Hoekstraat 50
Postcode: 3910



op zoek naar gerelateerd: SYNTRA Limburg, Syntra Hasselt, Syntra opleidingen, Syntra inloggen, Syntra lessenrooster, Avondonderwijs Pelt, Syntra Cloud, Mijn syntra Limburg
Recensies
Nieuwe uitbater en mooi ingericht . broodjes te verkrijgen.
Opleidingen voor de toekomst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid