facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SYNTRA Campus Genk

SYNTRA Campus Genk

Info

SYNTRA Limburg wil individuen en organisaties professioneel versterken door opleidingen en begeleiding aan te bieden, met meer en beter ondernemen als doel.

Geschiedenis

SYNTRA Limburg organiseert praktijkgerichte opleidingen voor iedereen die ondernemend is en zich verder wil ontplooien. Een nieuw beroep leren, een korte vervolmaking volgen, een gerichte bedrijfsopleiding …. het kan bij SYNTRA, voor elke sector, niet alleen ’s avonds, maar ook overdag. Er zijn 6 campussen in Limburg: in Genk, Hasselt, Maaseik, Neerpelt, Tessenderlo en Tongeren. Er is ook één campus in Geel.
De docenten zijn dé troef van SYNTRA, omdat zij bedrijfsmensen zijn, die hun ervaring en kennis rechtstreeks naar de cursist brengen.
SYNTRA Limburg is officieel erkend door het Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming – SYNTRA Vlaanderen.



"Genk is de thuisstad van de grootste SYNTRA-campus van Vlaanderen. In dit gigantische gebouw aan het THOR-park kan je opleidingen volgen in een moderne en innovatieve setting. Grote glaspartijen geven een open gevoel en binnenin vind je tientallen pc-lokalen, de modernste technische apparatuur en enorme leshallen waar de term 'praktijkles' een nieuwe betekenis zal krijgen.Naast de klassieke technische opleidingen zet SyntraPXL hier volop in op de toekomst: Virtual reality, blockchain, gaming, internet of things,... als het maar innoverend en technologisch en hoogstaand is. Technologie en talent heeft een gebouw gekregen en het heet de T2-campus."
Adres: Kerkstraat 1, 3600 Genk
Telefoonnummer: 089 35 46 16
Stad: Genk
Route: Kerkstraat 1
Postcode: 3600



op zoek naar gerelateerd: SYNTRA Limburg, Syntra Genk opendeurdag, Syntra Cloud, Syntra inloggen, Syntra lessenrooster, Syntra opleidingen, thor park 8040, 3600 genk, Mijn syntra Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LUCA C-Mine Photography LUCA C-Mine Photography 1 km Ahhh tis altijd fijn om in Limburg te zijn. Super vriendelijke dame aan de receptie. ...
Bibliotheek, LUCA, Campus C-Mine Bibliotheek, LUCA, Campus C-Mine 1 km Ahhh tis altijd fijn om in Limburg te zijn. Super vriendelijke dame aan de receptie. ...
LUCA School of Arts campus C-mine LUCA School of Arts campus C-mine 1 km Ahhh tis altijd fijn om in Limburg te zijn. Super vriendelijke dame aan de receptie. ...
HBO Verpleegkunde Genk HBO Verpleegkunde Genk 3 km HBO Verpleegkunde Genk, een eigentijdse opleiding voor verpleegkunde.
UC Leuven-Limburg Verpleegkunde campus LiZa UC Leuven-Limburg Verpleegkunde campus LiZa 3 km Zeer moderne en aangename onderwijsomgeving
MobieTrain MobieTrain 3 km Hier een ster, speciaal voor Joost. Val me niet meer lastig.
Recensies
Heel moderne en mooie school maar toch wel echt de slechtste communicatie die ik al ooit heb gezien! En ik kom van PXL als je op Syntra een vraag hebt, is de kans groter dat je zelf het antwoord uit de lucht grijpt dan dat daar iemand rondloopt die weet hoe of wat. De helft van de tijd weten ze niks, en de andere helft kunnen ze niks. Zeker geen aanrader.
Zeer mooi en modern gebouw. Ruimte gehuurd voor een selectieproef. Pc's en software waren over het algemeen in orde.
Er zijn veel keuze mogelijkheden om te leren met ervaren leraars
Mooi gebouw, fijne lessen. Helaas ben ik ondertussen al 2 maanden aan het wachten op een terugbetaling van mijn geld. Na 3 loze beloftes nog steeds geen terugbetaling ontvangen.
Slecht onthaal en geen infoborden. Waar is het toilet, secretariaat, de lift, ... ???
Prachtige campus. Moderne bouwstijl, heel veel licht en strak design, en heel goed uitgerust. Goede wifi, voldoende netwerkaansluitingen en stopcontacten in de leslokalen en de meeste muren zijn gewoon gigantische whiteboards !
Aangemeld voor de opleiding grafisch vormgever, speciale laptop aangeschaft, kamer in Genk gehuurd, dit allemaal voor deze opleiding. 7 dagen voordat de opleiding begint krijg ik een mail dat het niet doorgaat! Zeer teleurgesteld en heel erg spijt dat ik mij ooit heb aangemeld voor deze opleiding! Echt belachelijk dat ze dit kunnen maken!
Echt bandieten zijn het. Ik volgde de opleiding van pc technicus. In het pakket zat bedrijfsbeheer. Je kon een vrijstelling aanvragen voor de lessen bedrijfsbeheer als je dit diploma al hebt behaald. Dus ik ga naar de loketten en laat een kopie zien van mijn diploma bedrijfsbeheer en ze wilden mij geen vrijstelling geven. Hun uitleg was: "enkel als je dit diploma in de syntra hebt behaald kan je een vrijstelling krijgen" een paar dagen later ging ik opnieuw naar het loket en van deze juffvrouw kreeg ik wel de vrijstelling. Mensen geld uit de zakken kloppen kunnen ze wel ja.
Mooie grote campus, veel leer keuzes.
Cursus Installateur Laadpalen gevolgd. Zowel AC al DC laden kwam aan bod, goed praktijkmateriaal. In corona tijden les thuis. Alles wat ik wou bijleren kwam aan bod. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid