facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Synergie

Synergie
Adres: Rue Louis Thys 13 Louis Thysstraat 13 , Woluwe-saint-pierre 1150, BE
Telefoonnummer: 02 771 17 33
Stad: Woluwe-saint-pierre
Route: Rue Louis Thys 13
Huisnummer: Louis Thysstraat 13
Postcode: 1150


Openingstijden

Dinsdag: 09:00-18:30
Woensdag: 09:00-18:30
Donderdag: 09:00-18:30
Vrijdag: 09:00-18:30
Zaterdag: 09:00-17:30

Recensies
Eerste ervaring bij Synergie en ik kom er gekalmeerd, ontspannen en helemaal ontspannen vandaan...Patrick heeft een te gek talent, de massage op maat is meer dan perfect. De indruk meerdere masseurs te hebben... en nee, hij alleen maakt van dit moment een uitzonderlijk moment. Bedankt Patrick en zeker tot ziens.
Aangenaam ! Patrick is gewoon geweldig. Bij het onthaal, het luisteren, het advies vanaf het begin van de behandeling tot het einde, het is foutloos! Heel erg bedankt Patrick :
Patrick en Aurélie luisteren echt naar hun klanten en adviseren perfect. Met betrekking tot zorg "pushen" ze de aankoop niet. Geweldige plek, zeer ontspannend.
Aangename plek, perfecte massage en veel professionaliteit. Een moment van ontspanning maar ook waardevol advies en goede informatie. hartelijk bedankt
Warm en zen welkom, persoonlijk altijd attent en kwalitatieve welzijnsmomenten! Ik raad 100% aan. Met hun online agenda's maak je gemakkelijk een afspraak. En het is altijd een plezier om door de kleine winkel te gaan.
Ongelooflijke ontdekking. Ik heb al veel massages gedaan, maar ik moet toegeven dat we bij Synergie zen op een ander niveau zitten. Ik raad het ten zeerste aan, ook al betekent dit dat het voor mij moeilijker zal zijn om een ​​afspraak te krijgen! Eerlijk gezegd 10/10, en als ik een nog hogere beoordeling zou kunnen geven, zou ik het zonder aarzelen doen!!!!!
prachtige jurken van zeer goede kwaliteit ik heb er twee jaar geleden twee gekocht en ze bewegen niet qua textuur of kleur, zeer warm welkom, de heer is zeer behulpzaam en aarzelt niet om te vragen. advies, altijd goed om te hebben de mening van een man! hij biedt mogelijke bestellingen aan als we ons geluk niet vinden ... prijs helemaal correct ... Heb de behandelingen of massages nog niet geprobeerd, zie ik later wel en geef eventueel een mening!
Onberispelijke service, professioneel, vriendelijk, attent. Aurélie en Patrick staan ​​bovenaan en ik kan niet op hun diensten zweren!Services: Pedicure
Verbazingwekkend.
Een plek die ik met gesloten ogen aanbeveel. Ik had de beste zeeschelpmassage en gezichtsbehandeling van mijn leven.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Synergie.

Woluwe-sai̇nt-pi̇erre cosmeti̇ca en schoonhei̇dsproducten

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Louis Thys 13 woluwe-sai̇nt-pi̇erre massage kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Synergie adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Synergie. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Synergie delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sui Len Sui Len 183 meter
Baes/Jeanne Baes/Jeanne 712 meter
Les Magnolias Les Magnolias 1 km Vertaald door Google Ik ga graag naar Les Magnolias, niet alleen als beoefenaar, om m...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid