facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sylvester TV - Video - Events

Sylvester TV - Video - Events

Info

TV | Video | Events

Geschiedenis

Sylvester Productions is een audiovisueel en evenementieel productiehuis. Op alle terreinen zijn we zowel denkers als doeners. Ons creatief team bedenkt en ontwikkelt concepten voor tv-programma’s, videoproducties, online en events. Tegelijk staan we ook zelf in voor de productie en realisatie van deze ideeën, van A tot Z.

De combinatie van creatie, productie en logistieke knowhow in één huis en door één team zorgt ervoor dat onze concepten onmiddellijk getoetst worden op hun creatieve doeltreffendheid en concrete haalbaarheid. Op deze manier helpen we onze opdrachtgevers zich van hun concurrenten te onderscheiden.

Sinds 15 jaar hebben we zo een pak ervaring opgebouwd. Die kennis en knowhow gaan we ook steeds meer multi-platform en cross-mediaal inzetten, zodat elke content zijn optimale drager krijgt. Daarmee spelen we in op de nieuwste trends. The world is flat, en dat geldt zeker ook voor creativiteit.

Adres: Dijkstraat 44, 3150 Wespelaar
Telefoonnummer: 32016618080
Stad: Wespelaar
Route: Dijkstraat 44
Postcode: 3150


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Productiehuizen VTM, Sylvester Windeke, Productiehuis vacature, Productiehuis De Mensen, Sylvester restaurant Oosterzele, Sylvester clothing, Panenka productiehuis, Fictie productiehuis
Recensies
Top mensen ;-
Heel leuk welkom bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid