facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sykyc Bredene

Sykyc Bredene

Info

Sykyc is een cultuur- en bewegingsschool, gespecialiseerd in dans en toneel. We bieden lessenreeksen aan op verschillende niveau's en voor alle leeftijden!



"Denk je aan dansen, cheerleaden, ballet, acteren, rolschaatsen, zingen, gymnastiek, kinderanimaties, musicals, ​kunst, bewegen en nog zoveel meer?!Dan denk je aan Sykyc!En met de onderliggende gedachte, So You Know You Can, geloven wij alvast in jou,ongeacht je leeftijd of niveau. Nu is het nog aan jou om ook te geloven in jezelf en op zoek te gaan naar jouw talenten, want bij ons is er een plek voor IEDEREEN!"
Adres: Spuikomlaan 21, 8450 Bredene
Telefoonnummer: 32494 83 94 49
Stad: Bredene
Route: Spuikomlaan 21
Postcode: 8450



op zoek naar gerelateerd: dansen in bredene, ballet bredene
Recensies
Super toffe turnlessen in De Haan voor onze kinderen. Voor de kleintjes telkens met een hele verhaallijn en voor de iets oudere heel professionele aanpak.
Ik dans hier al 10 jaar en de mensen die hier werken zijn altijd heel vriendelijk en respectvol. Onze dansjuf heeft het beste met ons voor en zou alles doen om de kinderen gelukkig te maken!
Sinds enkele jaren is onze dochter grote fan van SYKYC en wordt ze door de ervaren dansleraren begeleid in verschillende dansstijlen. Ze zorgen voor een glimlach op haar gezicht en organiseren allerlei toffe activiteiten.
De leidinggevende van deze dansschool is het niet waard op leidinggevende te zijn. Respect naar haar dansleraren is heel ver te zoeken! Mensen worden behandeld als pionnen ipv echte mensen. Om nog maar te zwijgen over uitbetalen en flexibiliteit naar de leraren toe!!!
Ik begrijp de negatieve reviews niet over de leidinggevende. Ongelofelijk vriendelijke dame die een echte duizendpoot is. Zelf tijdens drukke momenten gaat ze op een respectvolle manier om met haar medewerkers
zeer aangename dansschool! altijd vriendelijk ontvangen en geholpen als ik mijn zusje kom halen. mijn zus ook zeer tevreden. leuke dansjes.
Fijne ervaringen aan de dansschool, top leiding !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sykyc Bredene met het openbaar vervoer


Bredene Spuikomlaan 270 meter
35
46
89
9
Bredene Spuikomlaan 290 meter
35
4
46
Bredene Vijverstraat 300 meter
4
Bredene Vijverstraat 340 meter
9

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid