facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sws-cycling

Sws-cycling

Info

SWS Cycling herbergt het officiële Belgische DT Swiss wheels service center en verdeelt enkele van de beste fietsgerelateerde producten in België

Geschiedenis

In het land der ‘Flandriens’ is wielrennen geen sport, maar een passie. Als Zwitserse precisie en authentieke Vlaamse wielerpassie elkaar vinden aan de rand van de Vlaamse ardennen, kan er iets moois ontstaan. SWS Cycling herbergt het officiële Belgische DT Swiss wheels service center en verdeelt enkele van de beste fietsgerelateerde producten die beschikbaar zijn op de Europese markt.



"SWS Cycling herbergt het officiële Belgische DT Swiss wheels service center, ontwikkelt en verdeelt enkele van de beste fietsgerelateerde producten die beschikbaar zijn op de Europese markt.Ons atelier herbergt het officiële Belgische service center voor DT Swiss wielen.In datzelfde atelier worden SWS Wheels gebouwd op basis van eigen ontwikkelde velgen en componenten van de gerenommeerde Zwitserse fabrikant. Alle onderdelen en Swiss Eye producten zijn vanuit stock leverbaar, SWS Wheels worden op bestelling samengesteld volgens de specifieke persoonlijke voorkeuren van onze klanten.Onze producten worden aangeboden via zorgvuldig uitgekozen detailhandels die dezelfde passie hanteren voor onze producten als onze oprichters."
Adres: Van der Nootstraat 6, 9310 Moorsel (Oost-Vlaanderen)
Telefoonnummer: 0032 (0) 53 77 95 87
Stad: Moorsel
Route: Van der Nootstraat 6
Postcode: 9310



op zoek naar gerelateerd: DT Swiss service center België, Handgespaakte wielen belgië, SWS meaning, Fietsenwinkel Moorsel, Handgemaakte carbon wielen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foodz by els Foodz by els 421 meter Foodz bij Els Foodtruck te huur
Top Tuin Goeman bvba Top Tuin Goeman bvba 1 km DE specialist om van Uw tuin een stukje paradijs op aarde te maken
Matthias Geysen La Vie Pur Sang Matthias Geysen La Vie Pur Sang 4 km Paarden zadelmak maken, probleempaarden begeleiden en rijles geven.
Recensies
Ik ben al sinds enkele jaren de gelukkige eigenaar van een set TOPwielen waarvan ik nog geen seconde spijt heb. TOPservice in combinatie met altijd welkom mag zelfs een ster extra krijgen wat mij betreft.
Eens binnen in de winkel raak je niet meer buiten zonder wielset. De bedrevenheid en kennis waarmee Kris praat over zijn producten is aanstekelijk. Ondertussen heb ik de wielen ingereden. Je merkt zelfs als amateur dat je met beter materiaal rijdt dan 'fabrieks'-wielen.
Super service gehad, onderdeel bijna nergens te vinden. Was een heel specifiek onderdeel voor mijn DT Swiss GRC 1400 voornaaf. Hij heeft even moeten zoeken, maar dezelfde dag besteld en paar dagen erna bij mij laten afleveren. Top, wielen waren zelfs niet bij SWS cycling aangekocht Canyon gravel. Nogmaals bedankt Kris
Na steeds terugkerende problemen met tikken van nieuw DT swiss achterwiel ben ik bij SWS terecht gekomen. Na nazicht heb ik nu 1300 km met dit wiel gereden Ik hoor geen enkel geluid meer en het wiel is nog altijd perfect recht Kris is een echte ervaren vakman waarin ik al vanaf de eerste ontmoeting vertrouwen in had !
TOP service, TOP kwaliteit. Met geduld wordt er geluisterd naar je wensen en daarna worden je wensen met kennis en kunde omgezet in superwielen!
prima dienst op tijd zelf vroeger dan gepland geleeverd kan niet beter nog bedankt
Op zondagavond per e-mail een vraag gesteld i.v.m. een DT Swiss freebody. Vrijwel meteen antwoord gekregen nogmaals, op een zondagavond! met het juiste productadvies. Daarna heb ik de gepaste freebody besteld, die een tweetal dagen later geleverd werd. Conclusie: zeer tevreden over de service en het advies!
Snel antwoord op vragen via mail. Super snelle levering. Vakbekwame mensen.
Ik had een vraag ivm met mijn huidige velgen en info over de handgemaakte. Zeer duidelijk en volledige info, vakkennis is duidelijk aanwezig en wordt ook duidelijk overgebracht ook al ben je niet thuis in de materie. Zeker een aanrader!
Ongelooflijk hoe deze mensen het nodige doen om een "niet klant" te helpen. Mijn eigen fietsenmaker mag er een voorbeeld aan nemen. Als ik ooit nieuwe wielen wil weet ik waar te gaan. Mond op mond reclame is het beste zegt met. Geloof me.....ik ga jullie zaak aanprijzen. Goed bezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid