facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Swissbedding Wetteren

Swissbedding Wetteren

Info

Kwaliteitsboxsprings, matrassen, beddengoed,.... aan scherpe prijzen. Professioneel advies op maat. Reeds 30 jaar ervaring. Alles met garantie.

Adres: Zuidlaan 97a, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: 093830584
Stad: Wetteren
Route: Zuidlaan 97a
Postcode: 9230


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Swissbedding Mariakerke, SwissBedding hoofdkantoor, Swiss Bedding, Swissbedding Wetteren Openingsuren, Swissbedding Westerlo, Swissbedding Fabrieksverkoop, Swissbedding Aalter, Swissbedding Maaseik
Recensies
Een week geleden mijn boxspring met visco + latex kussen toegekomen, en slaap nog steeds als een roosje. Na 3 weken zoals gegarandeerd. Ook zeer goed ontvangen geweest met een daaropvolgend uitgebreide uitleg en gehoor naar mijn wens. Dank aan de verkoper voor zijn tijd en zoekwerk van mijn verzoek. Zeer tevreden!
Vriendelijk ontvangen Verkoper kende zijn producten en straalde rust uit. Zowél de Levering & Installatie vlot verlopen! Zelfs 2 kussentjes bijgekregen en wij slapen lekker! 100% een aanrader!
Vandaag informatief in de winkel in Wetteren geweest. Een zeer deskundige, professionele uitleg gekregen van de verkoper! Vriendelijk, nam heel vlot zijn tijd. Uiteindelijk boxspring gekocht. Gevoel zat direct goed! 5 sterren!
Bed besteld in december 2019. Is pas toegekomen in maart en dan nog beschadigd ook! De chauffeur zou dit doorgegeven hebben. Ik heb daarvoor gebeld naar de winkel, die zijn op de hoogte van de beschadiging. Ondertussen zijn we oktober 2020 en het nieuwe stuk dat ze belooft hebben in de winkel heb ik alsnog NIET gekregen. Daarnaast heb ik letterlijk 10 MAAL moeten bellen om de factuur te kunnen verkrijgen voor de boekhouding. Na 10 MAAL bellen heb ik deze NOG ALTIJD NIET ontvangen. Bijna een jaar na aankoop. Ik raad deze winkel ten zwaarste af. Mij zien ze daar nooit meer terug. Alles behalve service daar.
Aangename winkel om in rond te lopen met uitgebreid gamma. Super ontvangen door verkoper Niels. Hij heeft een luisterend oor en geeft gepast advies. Hij kent zijn producten door en door. Je krijgt alle tijd die je nodig hebt en geeft je niet het gevoel dat je moet kopen. Zeker een aanrader.
Zeer vriendelijke en professionele verkoper! Heeft geduld met de klant als die veel vragen stelt. Kent zijn vak heel goed. Ik raad sowieso deze winkel aan als je een nieuw bed of dergelijke nodig hebt.
In december een matras gekocht en 3 maanden vertoont de matras al inzakkingen. De firma hiervoor gecontacteerd en het duurde weken vooraleer er enige reactie kwam. Uiteindelijk kwam iemand ter plaatse om de matras na te kijken. Plots werd ons voorgesteld om een andere harderematras te kiezen en om een supplement te betalen dan nog, terwijl het hier overduidelijk gaat over een fabrieksfout. Opnieuw een mail gestuurd en hopelijk binnen een paar weken ... toch eindelijk eens een antwoord. Wij zouden dit bedrijf aan niemand aanraden!
Super tevreden van mij boxspring. De verkoper gaf mij heel goede uitleg. Levering verliep ook vlot en netjes. Bedankt aan het Swissbedding team!
Schitterende bediening . Personeel weet met wat hij bezig is . Info vragen = info krijgen . Neemt de tijd om de klant te helpen zo lang als nodig is .
Na verschillende winkels te hebben bezocht gaf deze mij het beste gevoel, aangenaam verrast door het uitgebreide aanbod en de vakkennis van hun verkoper, top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid