facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Swissbedding Outletverkoop Maasmechelen

Swissbedding Outletverkoop Maasmechelen
"Héritière d'un riche patrimoine, Anne de Solène s'engage à perpétuer l'excellence du savoir-faire à la française en linge de lit. Anne de Solène combine créativité, qualité et excellence pour transformer coton ou lin en une gamme de parures originales, élégantes et au charme intemporel."
Adres: Rijksweg 503, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: 092244813
Stad: Maasmechelen
Route: Rijksweg 503
Postcode: 3630



op zoek naar gerelateerd: De Slaapspecialist meeuwen, Belgische matrassen
Recensies
Alle producten zijn van superkwaliteit. Veel keus en veel mooie variaties. Heb al 10 jaar handoeken ervan en ze zijn nog zoals nieuw. Ben nu terug geweest voor kussens en lakens enz... ben weer super tevreden. Ben ook heel goed geholpen geweest door het personeel. Ze steken heel veel tijd in om u de juiste keuze te doen maken. Deze winkel raad ik zeker aan.
Goede vriendelijke service, mooi assortiment, goede kwaliteit. Enigste minpuntje: telefonisch contact gehad, wellicht met een nieuwe jonge kracht, die te telefoon opnam met "ja?" Daar moet even aan gewerkt worden, noem op zijn minst even de naam van de zaak waarna ik bel.....
Beste Beddengoed
Super kwaliteit!
Ik vertelde het personeel de maat van mijn matras en ze adviseerden me welk maatlaken ik moest kopen. Ze hebben het mis. Ik heb 90€ uitgegeven aan een te klein laken. Luister niet naar hun advies. Wat een verspilling van tijd en geld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid