facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SwissBedding Lot

SwissBedding Lot

Info

Bvba Asko
Be0840735622
[email protected]



"Everything starts with a good sleep.."
Adres: Bergensesteenweg 81A, 1651 Lot (België)
Telefoonnummer: 0488986898
Stad: Lot
Route: Bergensesteenweg 81A
Postcode: 1651



op zoek naar gerelateerd: Swiss bedding hoepertingen, Swissbedding kwaliteit, Swiss bedding topper, Swiss Sense kortrijk, Boxspring Mol, Bedwinkels, Beddenwinkel Oudenaarde, Beddenwinkel Gent
Recensies
Het maken van een afspraak verliep iets of wat moeizaam. Ook wel omdat wij zelf een druk werkschema hebben. Eens de afspraak gemaakt werd is deze perfect nagekomen, waren goed op tijd en installatie verliep perfect. Ook een zalig mooi bed, zijn heel tevreden en blij dat we de keuze gemaakt hebben om bij Swiss Bedding aan te kopen. Een dikke merci, tevreden klanten hier!
Heel goede kwaliteit Persoon die in winkel staat is heel vriendelijk die hielp mij hele tijd die veranderde op mijn keuzen de matrassen die ik wou. Top persoon. Ik raad iedereen om eens te gaan zien.
Zeer ruim assortiment, voor alle stijlen te vinden. En content met de klantvriendelijke medewerkers
Exellent bed store
Heel goed service
Mijn verloofde en ik kwamen naar deze winkel op zoek naar een bed en een kledingkast voor onze nieuwe flat. We werden hartelijk verwelkomd door een medewerker genaamd Eda; ze was erg beleefd, behulpzaam en ze nam de tijd om ons door alle verschillende opties te leiden die tot onze beschikking stonden. Bij het voltooien van de aankoop werd ze bijgestaan ​​door een andere medewerker genaamd Ilhan. Hij was ook erg aardig en beleefd; hij zorgde er vooral voor dat we alles begrepen met betrekking tot de prijzen en kortingen. We kregen een 5-sterrenbehandeling en hadden een uiterst aangename ervaring: het was soepel, duidelijk en transparant. We kregen ons bed 6 dagen later thuisbezorgd en het is gewoon perfect! Mooi en comfortabel zoals beloofd. We bevelen deze winkel 100% aan. Als u op zoek bent naar kwaliteit in combinatie met professionaliteit, dan bent u hier aan het juiste adres!
Zeer goede plek : Ik heb dit bed vorige maand gekocht, het is zeer comfortabel als je diep wilt slapen, je moet het zeker kopen. Bedankt voor de tijdige levering.
Eigenlijk dacht ik dat het een winkel was met meubels uit Zwitserland. Bijna alles komt uit Turkije. We kunnen dus direct gaan kopen in een Turkse winkel en veel goedkoper
Op deze zondagmiddag werden we hartelijk ontvangen door een beddenprofessional die zelfs de stand van onze ruggengraat controleerde voor de matraskeuze. Ze kende haar producten zonder aan te dringen op verkoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid