facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Swing

"Velkommen til Kom og Dans Bergen. Vi har høy aktivitet med mange dansekurs, dansekvelder, fester og arrangementer. Vi holder kurs i Swing/Rock'n Roll, Line Dance, Salsa, Zumba m.m. Alle aldre - studenter/unge, voksne og godt voksne. Vi arrangerer også dansereiser i inn- og utland."
Adres: Rue Grande 36 , Bergen 7000, BE
Telefoonnummer: 065 36 42 47
Stad: Bergen
Route: Rue Grande 36
Postcode: 7000



op zoek naar gerelateerd: Swing kurs Bergen, West Coast Swing Bergen, Kom og Dans Bergen, Swing turer, Glidende swing, Swing musikk, Swing Bodø, Swing musikk Kom og Dans
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Select Dream Select Dream 780 meter
Foot Locker Foot Locker 781 meter Dik bepakt met mensen vanmorgen, en zolang de lift de moeite nam om mee te werken met...
Feng Feng 869 meter
Steppe Steppe 2 km
Nike Store Nike Store 3 km Er was geen frisse lucht te vinden binnen, veel succes aan de medewerkers daar
Recensies
Aangename en bekwame instructeur toen we hier op de cursus waren! Slechte parkeerplaatsen, en misschien een beetje slechte ruimte voor iedereen in de kamer.
Bekwame instructeurs met een goed humeur die ervoor zorgen dat je binnen de kortste keren begint te dansen. Naast wekelijkse lessen en wekelijkse dansavonden hebben ze ook veel weekendevenementen. De sfeer is erg goed en gezellig, en hier vind je altijd wel iemand om mee te dansen, ook als je alleen komt. Er zijn hier geen danswedstrijden, we dansen alleen om plezier te hebben. Heel blij dat ik hier een cursus ben begonnen. Kom og Dans is een echte aanrader voor iedereen die wil dansen.
Goede sfeer, sociaal, goede instructeurs, gevarieerde muziek en dans. Als je van dansen houdt - of het nu swing, salsa, westkust of misschien een country is, je vindt hier gegarandeerd iets van je gading! En in het bijzonder; Je mag geen enkele danspas kennen voordat je je aanmeldt voor de cursus.
Er zijn hier verschillende danscursussen, op verschillende niveaus, voor ieder wat wils. Ontspannen sfeer, sociale en leuke oefening/activiteit. Je kunt alleen of met anderen komen, maar het meest leer je van dansen met veel mensen. Een geweldige omgeving om in te leren dansen Kom proeven
Een geweldige plek om dans te leren en meesterschap te ervaren. Het is sociaal en leuk, en je krijgt beweging bij de aankoop. Hier zijn danscursussen die geschikt zijn voor de meeste mensen. Verschillende niveaus met swingcursussen, salsa, line dance, west coast swing etc. Je kunt vergaderen met of geheel zonder voorkennis, en zowel in tweetallen als alleen.
Zeer goede sfeer! Gevarieerd en goed aanbod van dansvormen. Alle dansvormen hebben meerdere niveaus. Aangepaste en goede muziek. Goede instructeurs. Hier dansen we om plezier te hebben! :
Gevarieerde en goede danscursussen: Swing, salsa, line dance, west coast swing, two step++. Voel je ZO goed in deze omgeving! We dansen en reizen samen op spannende reizen in binnen- en buitenland.
Geweldig leuke vrijetijdsbesteding. Daarnaast is er een geweldige dansomgeving rond de dans. Veel knappe mensen en een leuke vorm van bedrijvigheid :
Een fantastische plek voor iedereen die wil leren dansen en tegelijkertijd een gezellige en gezellige tijd wil beleven Het aanbod is enorm
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid