facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Swimming Club Zaventem

Swimming Club Zaventem

Info

Een zwemclub voor jong en oud!

Geschiedenis

Swimming Club Zaventem is een zwemclub dat haar trainingen onderhoudt in het gemeentelijk zwembad 'De Motte' te Zaventem.

Binnen Swimming Club Zaventem is er een ruim aanbod aan zwemmogelijkheden. De allerkleinste zwemmers kunnen starten in onze zwemschool. De verschillende lesgevers binnen onze zwemschool zorgen ervoor dat de kinderen een goede zwemstijl beheersen. Dit zowel in vrije slag, rugslag en schoolslag.

Voor diegene die zich geroepen voelen kunnen daarna deelnemen aan de trainingen voor de wedstrijdzwemmers. Daar wordt nog een vierde zwemstijl (vlinderslag) aangeleerd. Verder wordt er gewerkt aan starten, keerpunten en snelheid. Zwemmers nemen dan ook regelmatig deel aan provinciale en nationale wedstrijden.

De zwemmers die niet zo intensief willen trainen is er nog een groep sportief zwemmen (recreatie). Zij onderhouden de zwemstijlen door allerlei zwemoefeningen, maar nemen niet deel aan wedstrijden.

Ook voor de volwassenen heeft Swimming Club Zaventem een aanbod. Volwassenen kunnen wekelijks hun bandjes komen zwemmen onder begeleiding van een trainer. Er wordt dan gewerkt naar een betere zwemstijl. Voor de dappere onder hen worden er ook keerpunten en starten aangeleerd.

Naast baantjes zwemmen kunnen volwassenen ook deelnemen aan aquagym. Tijdens de aquagym worden spierversterkende en aerobe oefeningen in het water gehouden.

Adres: Gemeentelijk park, Hector Henneaulaan, 1930 Zaventem
Stad: Zaventem
Route: Gemeentelijk park, Hector Henneaulaan
Postcode: 1930


Openingstijden

Maandag: 20:00 - 22:00
Dinsdag: 18:30 - 21:00
Woensdag: 19:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Zwemclub Woluwe, Zwembad Zaventem, Privé zwemles Zaventem, Aquagym Zaventem, Zwembad Zaventem openingsuren, Gouden Eend Zaventem 2022, G zwemmen zaventem, Zwembad De Motte Zaventem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jets Basket Zaventem Jets Basket Zaventem 854 meter jets basketbal zaventem
TC TENZA TC TENZA 930 meter Tennis en Padelclub TENZA is de ideale plek waar tennis, padel en ontspanning samenga...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid