facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Swijsen-Schepers Interieurs met karakter

Swijsen-Schepers Interieurs met karakter

Info

Swijsen-Schepers is al meer dan 40 jaar actief in interieurdecoratie

Geschiedenis

Openingsuren :
Dinsdag tot vrijdag: van 9.30u tot 12.00u en van 13.00u tot 18.00u
Zaterdag: van 9.30 tot 18.00u doorlopend.
Gesloten op zon -en feestdagen.



"Swijsen-Schepers startte in 1971 als interieurbedrijf met een gamma van voornamelijk verf, behang en vloerbekleding. Doorheen de jaren groeide dit aanbod verder uit met een professioneel plaatsingsteam, tapijten en een eigen gordijnatelier."
Adres: Kuringersteenweg 510, 3511 Kuringen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +3211252025
Stad: Kuringen
Route: Kuringersteenweg 510
Postcode: 3511



op zoek naar gerelateerd: Swijsen-Schepers webshop, Swijsen Schepers behangpapier, Interieur gordijnen, Raamdecoratie Limburg, Gordijnen Hasselt, Tapijtenwinkel Limburg, Gordijnen en raamdecoratie, Behangwinkel Genk
Recensies
We werden geholpen door 'n zeer enthousiaste jonge man die helemaal niet opdringerig was maar een aangenaam moment bezorgde door te anticiperen op onze wensen. We waren er al klant omdat ze mooie producten hebben maar hij is zeker een toegevoegde waarde op menselijk vlak.
Zowel onze lamellen als onze gordijnen werden netjes geleverd en geplaatst. Vlotte aangename persoonlijke service,een aanrader.
We hebben bij Swijsen-Schepers Luxaflex lamellen besteld voor living en badkamer. Beide werden volgens afspraak geleverd en geinstalleerd, maar bij de lamellen in de badkamer, die in 3 stukken waren verdeeld 2m50 x 50cm hingen de latjes aan elke kant telkens ongeveer 5mm door naar beneden. Met de 3 stukken opengedraaid, gaf dit een vreemd zicht als "banaantjes" langs mekaar. Swijsen-Schepers heeft daarna met Luxaflex contact opgenomen totdat het opgelost raakte: blijkt dat onze smalle afmeting gecombineerd met het bedieningswerk aan 1 kant ervoor zorgde dat de latjes onder hun eigen gewicht doorplooiden. Oplossing was alles opnieuw maken met de bediening-voor-optrekken links en de open/dicht-koorden rechts. Hierdoor komen ook de ladderkoorden meer naar de zijkant te staan en blijft alles mooi horizontaal. Dit werd gratis en onder garantie uitgevoerd. Wij zijn ervan overtuigd dat we deze oplossing volledig te danken hebben aan de topservice van Swijsen-Schepers, en met name Sarah die is blijven aandringen ook wanneer Luxaflex dit in het begin afdeed als "normaal" en "binnen de normen". Dikke proficiat voor de ondersteuning, en ook top dat ze proactief met ons zijn blijven communiceren over de status en we er niet achteraan moesten bellen om op de hoogte te blijven ; 5 sterren!
Zeer vriendelijk, vlot en professioneel geholpen! Al de gordijnen en lamellen in onze nieuwbouw woning komen van bij Swijsen-Schepers. We raden jullie aan bij al onze vrienden en familie!
Zeer klantvriendelijk, prijs kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid