facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SWEETY CUP

SWEETY CUP

Info

Rue du commerce, 13

1300 Wavre

010/88.87.80

Geschiedenis

Cupcakes réalisés avec des produits naturels et de qualité.
Pour tous vos événements, que ce soit un enterrement de vie de jeune fille, un anniversaire, baby shower, un mariage, une réunion, etc...ou simplement pour passer un agréable moment dans notre tea-room, nous confectionnons des cupcakes de toutes les couleurs et pour toutes vos envies.

Adres: Rue du commerce, 13, 1300 Waver
Telefoonnummer: 010888780
Stad: Wavre
Route: Rue du commerce, 13
Postcode: 1300



op zoek naar gerelateerd: Les Cup'inn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Royal Café Le Royal Café 1 km Vertaald door Google Mooi terras Origineel Terrasse sympas
Recensies
Echt Lekker, heb er van genoten. Er hangt een leuke Engelse thee room sfeer. Een aanrader als je in de buurt bent.
Aangename en gezellige plek, we kunnen alleen een ontspannende pauze waarderen met zoete lekkernijen.Eten: 5/5
Leuke plek, vriendelijke eigenaar en mooi ingericht. Helaas betwijfel ik of we versgebakken pannenkoeken hebben ontvangen. Ze smaakten zeker niet vers en als ik me niet vergis hoorde ik de bel van de magnetron net voordat onze bestelling arriveerde. Misschien maakt ze ze 's ochtends vers en warmt ze ze op, maar ik betaal niet graag meer dan 5 euro voor magnetronpannenkoeken. Ik hoop dat dit een uitzondering was.
Elke keer weer een traktatie. Zelfgemaakte producten tegen redelijke prijzen. Team altijd vriendelijk en glimlachend.Eten: 5/5
Hallo. Het is een leuk café. Goede taarten, koekjes en koffie. Knus. Hartelijke groeten. Polina
Als u op zoek bent naar een leuke kleine plek om een ​​hapje te eten, hoeft u niet verder te zoeken! Zeer mooie warme decoratie die je onderdompelt in het oude. Het personeel is erg vriendelijk. De kaart met warme dranken is zeer uitgebreid. Om het hoofdgerecht af te maken, de cupcakes ... ze zijn echt heerlijk en licht! De smaken zijn zeer gevarieerd speculaas, tagada, violet, citroen/meringue, frangipane, Nutella, gezouten boter caramel etc... etc.... We hebben niet geproefd maar er zijn ook andere zoetigheden zoals pannenkoeken, wafels, vlaai enz... Ik raad deze plek ten zeerste aan. De enige microfoon heeft kritiek op de prijs die iets goedkoper zou kunnen zijn, ook al begrijp ik dat het veel werk is .
Zeer gewilde vintage sfeer. Veel mensen en erg levendig. O. Genoten van een beetje ontspannende tijd. De prijzen zijn aan de service toch prijs $$$ Dankjewel
Een warme plek en aardig personeel. Elke keer zijn we zeer goed ontvangen in een vintage setting met een heel mooie charme. De gebakjes en drankjes zijn huisgemaakt en van super goede kwaliteit! Tot de volgende keer :
Heel leuk klein gezellig etablissement in het voetgangersgebied van Waver om desserts te eten, en vooral hun zelfgemaakte cupcakes. Ook daar word je heel goed ontvangen. Pas op, het is niet erg groot, het vult erg snel.
Charmant etablissement, met heerlijke gebakjes. Prachtig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid