facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sweetness

Sweetness

Info

Een samenwerking tussen Evelien Ternest - gepassioneerd door bakken en dessertbuffetten - en Bart Vermeiren - fotograaf en webdesigner - .
Samen zorgen we ervoor dat jij kan genieten van de lekkerste desserts die er fantastisch uitzien.



"Een samenwerking tussen Evelien Ternest - gepassioneerd door bakken en dessertbuffetten - en Bart Vermeiren - fotograaf en webdesigner - .Samen zorgen we ervoor dat jij kan genieten van de lekkerste desserts die er fantastisch uitzien."
Adres:
Stad: De Klinge


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 20:00
Dinsdag: 16:00 - 20:00
Woensdag: 16:00 - 20:00
Donderdag: 16:00 - 20:00
Vrijdag: 16:00 - 20:00
Zaterdag: 16:00 - 20:00
Zondag: 16:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Brunch aan huis Stekene, Ontbijt aan huis Sint-Niklaas, Kruimels De Klinge, Ontbijt aan huis Temse, Ontbijt bestellen Beveren, Ontbijtmand Beveren, Ontbijtmand aan huis Belsele, Ontbijt aan huis Hamme
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
bakkerij kris- De Klinge bakkerij kris- De Klinge 470 meter Gisteren maandag om een taart geweest. Biscuit met aardbei. Zag er goed uit. Bij het ...
Recensies
Reeds meerdere keren besteld, voor allerlei gelegenheden en steeds heel tevreden. Zowel voor verjaardagsfeestjes als het dessertenbuffet bij ons laatste communiefeest waren wij en de gasten enthousiast. De macarons met pindanootjes zijn de beste die ik ooit gegeten heb. Ook de bokkepootjes en oreo-pops smaken naar meer.
De macarons zijn van de beste die ik al gegeten heb. Gisteren ook eens een taart besteld en die viel alvast bij iedereen heel erg in de smaak!
Lekkere taarten en fantastische macarons. Een echte aanrader! We hebben net ook de kerstkoekje geproefd en die zijn bijzonder lekker
Wij hebben een taart gekocht voor kerstavond, en wij zijn er ziek van geworden, de koek had geen smaak, en de slagroom evenmin en volgens mij was die slecht, 24€ voor de vuilbak, heb er een mail naar gestuurd maar na een dag nog geen antwoord, en als de review wordt verwijderd zet ik het op de media, in voorbaat dat er nog mensen ziek zouden worden, een schande!
Wij hebben twee taartjes besteld , super lekker van smaak , eens iets anders dan van den bakker , wij zijn heel content
Ik had voor nieuwjaar avond het luxe dessert besteld. Heerlijk, alles was super vers en heel lekker. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid