facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Swatow

Swatow

Geschiedenis

Chinees afhaalcentrum, Eeklo

Adres: Oostveldstraat 124, 9900 Eeklo
Telefoonnummer: 093780805
Stad: Eeklo
Route: Oostveldstraat 124
Postcode: 9900


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: New Swatow menu, Today Eeklo menu, Swatow Deurne, Thai Eeklo, Chinees restaurant Lievegem, Chinees Kerkstraat, Afhaal Eeklo, Chinees restaurant Maldegem
Recensies
Superlekker!! Komen hier al 8 jaar, steeds vriendelijke bediening en correcte wachttijden. Alles mooi verpakt zodat we na een eind rijden nog een lekker warme maaltijd hebben.
Altijd super lekker en heel vriendelijk!
De rijsttafel A was van mineure kwaliteit. Watersoep zonder smaak en groenten. Ballen gevuld met kip smakeloos. Groenten enkel soyascheuten. Rijst niet gebakken, maar tot daar. Zoetzure saus smakeloos. Ook de loempia was niet te eten. Met verve minst goede ervaring met afhaalchinees. Jammer Patrick Ervaring van 30 maart 2022.
Nooit ga ik daar nog eten halen, de rijst tafel was niet wat we hadden verwacht zoals we gewoon zijn van andere afhaal Chinezen restaurant Een dikke onvoldoende..het vlees moest je zoeken onder een berg groenten en als je scampi gerecht krijgt voor 4 personen verwacht je dat elk persoon er toch minstens 2 heeft wat niet het geval was!! En zelfs de rijst was niet gebakken.wat wel zo hoort te zijn in een rijsttafel.. zeker geen aanrader voor wie rijsttafel besteld!!!!
Zeer lekker eten. Ik ben al verscheidene keren teruggekeerd naar dit restaurant. Er is een uitgebreid menu beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Ik nam al telkenmale iets verschillend en ze stelden mij nog nooit teleur. Het personeel is ook zeer vriendelijk. Ik raad dit restaurant zeker aan.
Beste chinees in heel Eeklo! Niet te vergelijken met de andere. Gewoon top!
HEERLIJK! Beste afhaalchinees in de buurt! Zeker aan te raden. Probeer zeker nummertje 51 en 122. Ook nummer 12 is de moeite waard.
Heel lekkere chinees! Verschillende maaltijden gegeten en telkens top!
Al jaren vaste klant en nog steeds zéér tevreden! Heerlijke kroepoek! Doe zo verder Swatow!
Super vriendelijk en steeds heerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid