facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SVDental Labo

SVDental Labo

Info

Tandtechnisch labo voor zowel professionelen als particulieren. Bij ons kan u terecht voor het vervaardigen van tandprotheses, bleek- knars- en boksbeugels,als ook de herstellingen en het reinigen hiervan.



"Tandtechnisch labo voor het vervaardigen van tandprothesen, herstellingen van kunstgebitten, maken van bleachbeugels, knarsbeugels. Vervaardigen van prothesen , bleachbeugels, knarsbeugels, kroon-en-brugwerk, prothesen op implantaatstructuren, framprothesen Herstellingen van kunstgebitten, rebasing van kunstgebitten, verwijderen van tandplak op prothese, bijplaatsen van haakjes op kunstgebitten. Dit zeker vermelden Wij bieden ophaalrondes aan voor tandartsen van 8u tot 10u en tussen 17u en 18u in de volgende regios: Maaseik, neeroeteren, opoeteren, dilsen-stokkem, maasmechelen, kinrooi, as, geetbets, zoutleeuw, herk-de-stad, houthalen-helchterenGeen openingsuren altijd op afspraak"
Adres:
Telefoonnummer: 0472/73.47.61
Stad: Maaseik


Recensies
Zeer professionele en empathische jonge dame die de kunst van haar vak verstaat en ook nog eens heel vriendelijk is. Heel blij met haar.
Hele goede service en zeer goed afgewerkt. En zeer vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid