facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Town

Adres: LOUISE DE NAEYERPLEIN 7, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 03 886.17.70
Stad: Willebroek
Route: LOUISE DE NAEYERPLEIN 7
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Take away sushi willebroek, SUSHI Town Menu, Zakuro Willebroek, Sushi Town Schelle Menu, Wok Willebroek, SUSHI TOWN SCHELLE, Wok Point Willebroek, Chinees Willebroek
Recensies
De sushi boten zijn in orde en de porties zijn goed. MAAR op drukke dagen/weekends kunnen ze de geplande levertijden niet respecteren ondanks dat men veel op voorhand besteld. We hebben het al meerdere malen een kans gegeven en al 2x 1,5u langer moeten wachten dan normaal voorzien. Dit werd dan wel gecompenseerd door een korting.
De gerechten Pad Thai en salade smaken enkel naar de saus die er op zit eentonig en niet lekker. De bestelling was een uur te laat. Geen tweede keer voor ons.
Eerste keer, laatste keer... Weinig smaak en het zien er helemaal niet zo'n verse producten uit. Spijtig van het geld. Volgende keer gewoon terug makato sushi. Altijd goed!
Heel lekker eten en op tijd geleverd.
Super lekkere sushi, maar leveringsdienst laat te wensen over. Drankjes vergeten, 1 uur later leveren dan geboekte tijdstip,... Gelukkig maakt het eten zelf het goed!
Lekkerste sushi van Willebroek, prijs kwaliteit top!
Beste sushi
Wachttijd voorzien: 50min. Realiteit: 2u. Het kan gebeuren maar waarschuwen ten minste. Kwaliteit kan beter op de sates vleeskwaliteit , gyoza niet genoeg gebakken. Jammer. Kan veel beter zijn.
Super lekkere sushi! Vriendelijke bediening, gezellig ingericht en de wokjes smaken ook naar meer.. Top
Beste sushi in omstreken....zeer vers en vlotte service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid