facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Saito

Sushi Saito
"Sushi Saito BoomWe doen levering bij Puurs-Sint-Amands, Bornem, Willebroek, Rumst, Boom, Kontich, Wilrijk"
Adres: Hoogstraat 12, 2850 Boom
Telefoonnummer: 034342292
Stad: Boom
Route: Hoogstraat 12
Postcode: 2850



op zoek naar gerelateerd: Sushi Aartselaar, Sushi duffelsesteenweg, Sushi Molenstraat, Takeaway sushi town, Asia Boom, Makato Sushi, Sushi Town Menu, Be Sushi Wilrijk
Recensies
Eten online besteld. Levertijd 1 uur later, perfect we moesten nog 35 min rijden. 20 min na bestelling stonden ze al aan de deur, ze waren vroeger dan gepland. Gelukkig was er iemand thuis. Bij thuiskomst dus koude noedels en koude platte dragon eyes gegeten. Nigiri €3,00 per stukje, staat niet op de site. Een bolletje rijst met een dun plakje zalm voor 3 euro? Even gebeld of dit wel klopt... Taalprobleem: de persoon die levert sprak alleen Frans, aan de telefoon was het Engels. In een zaak in centrum Boom hoort men Vlaams te kunnen! Vegetarische menuopties: Geen vlees
De eerste keer in mijn lange leven dat ik echte sushi heb gegeten . Wat een openbaring ! Daar zien ze mij nog een paar maal terug . En niet alleen wegens het gratis dessert en gratis koffie wegens niet volledig kunnen voldoen aan het gevraagde dessert , maar voor de algemene kwaliteit en vriendelijkheid .
Lekkere sushi! Zeer goede service. Niet te duur, en proper ingericht. De kaart is moeilijk te doorgronden, maar de boot is een aanrader. Deze bevat voor elk wat wils. Wij zullen waarschijnlijk nog terug komen. Ook de restjes meenemen was geen probleem.
Al regelmatig thuislevering besteld en af en toe ter plaatse eens gaan eten. De zaak is te voet goed bereikbaar in centrum Boom. Zowel de sushi als de andere gerechten zijn zeer lekker. Met voorsprong beste sushizaak in de regio. Deze mensen weten duidelijk waar ze mee bezig zijn
Zeer lekker. Vlotte aangename bediening. Grote porties. Wij worden hier vaste klant.
Heerlijke sushi! Ook de andere gerechten zijn de moeite eens te proeven. Vriendelijke en vlotte bediening. Indien je wilt laten leveren moet je op drukke momenten rekening houden met lange wachttijden, maar ze houden je goed op de hoogte. Bestel tijdig of ga het afhalen, zeer toegankelijk gelegen.
Heerlijke en superverse sushi/sashimi, voor een zeer redelijke prijs! Bovendien heel vriendelijk en verwelkomend personeel. Al vele malen hier afgehaald alsook ter plaatse gegeten. Echt warm aanbevolen.
Mijn favoriete sushi haal ik daar altijd af, ook paar keren at ik daar, nog altijd tevreden
Bestelling met te weinig stuks.totaal niet vers en het was rapper er uit dan binnen. Normaal nooit geen problemen. En een telefoon opnemen doen ze ook niet altijd voicemail.
Voor de eerste keer Sushi- boat besteld. Super lekker, super vers, zeker voldoende en op de afgesproken tijd. Wij zijn fan! Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid