facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sushi Iki

Sushi Iki

Info

Nieuwe Sushi restaurant in Oostmalle
Afhalen & leveren aan huis !
www.sushiiki.be



"Sushi King WestmalleBij Sushi King in Westmalle aan de Antwerpsesteenweg 198 kun je sushi eten als nergens anders.Sinds 2013 is dit in de streek dé place to be voor liefhebbers van sushi en de Aziatische keuken in het algemeen."
Adres: Hoogstraatsebaan 27, 2390 Oostmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 032915662
Stad: Oostmalle
Route: Hoogstraatsebaan 27
Postcode: 2390


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:00

Recensies
Spijtig genoeg , laatste keer helft van de bestelling er niet bij, werd dan 2uur later geleverd. Ben je niets meer mee natuurlijk. Vandaag.... drie uur moeten wachten. 3keer gebeld en 3keer werd ons voor gelogen... nog een kwartiertje.... bestelling is net vertrokken.... uur later nog geen sushi... weer bellen.... is onderweg .. dragon eyes ijskoud, andere sushi lauw.... niet te eten gewoon. resultaat sushi quasi voor de vuilbak Ons zien ze daar nooit meer
Verrassend goed ! Dat is het juiste woord. Al van bij de ontvangst ben je helemaal op je plek. Geweldig vriendelijke service. En dan de keuken. We namen een warme sushimix als voorgerecht. Zeer lekker. En dan Tepanyaki eend en Pad Thai met rundvlees. Toch wel even geleden dat we dit nog zo heerlijk hadden gegeten. Dit is niet enkel een absolute aanrader. Wij gaan gewoon terug !
Voor super lekkere gerechten en overheerlijke sushi moet je bij Sushi King zijn. Daarnaast is het personeel heel vriendelijk en bieden ze een heel goede service! Voor mij misschien wel de beste van de provincie Antwerpen!
Bestel zeker geen poké bowl via takeaway. Je krijgt een kinderportie waarbij je de groenten en verse dure tonijn bijna niet ziet liggen. Je mag wel €15 of meer betalen. Schandalig.
Sushi King stelt nooit teleur! We eten hier altijd zeer lekker. Personeel ook zeer vriendelijk. Aanrader!
Sushi besteld om 15.10u om op te halen om 18.40u. Om 18.40u zijn we daar om op te halen en blijkbaar is nog niets klaargemaakt. Meer dan 1.30u moeten wachten tot ze alles hadden klaargemaakt. Feest verpest, bedankt Sushi Loser Westmalle.
Mijn man en ik eten hier graag. Top service. Allerlekkerste sushi in de omgeving.
Sushi is oké, service en timing ondermaats. Hoewel er niet veel volk in het restaurant aanwezig was, hebben we anderhalf uur moeten wachten op onze sushi, om dan meteen na het beëindigen van de maaltijd de rekening te krijgen kwart voor 10 's avonds, horeca mag openblijven tot 12. We wilden graag nog een theetje, maar dit was niet mogelijk, aangezien de dienster haar bus moest halen. Heel jammer en totaal niet klantgericht. Geen aanrader om te komen eten.
Food is supergoed, maar levering als je online bestelt kan echt wel beter. Nu 3 keer besteld online, en telkens minimaal 30 min. later dan ze beloofd hebben. Als je dan belt krijg je een flauw excuus dat het zeer druk is. Dat kan beter, of je stopt gewoon beter met eigen delivery service.
Super lekker en verse sushi We zijn verzot op de red dragon eyes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid