facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sus Patat

Sus Patat

Info

De betere frituur

Adres: liersesteenweg 56c, 2221 Booischot, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0473/461423
Stad: Booischot
Route: liersesteenweg 56c
Postcode: 2221



op zoek naar gerelateerd: Pick and Go, Broodjes Booischot, Mien Smos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur Spoor 11 Frituur Spoor 11 920 meter Fijne mensen die weten waarmee ze bezig zijn, heel lekker daar!Eten: 5/5
Recensies
Een crispy bicky cheese royal en een pet flesje cola zero. Ter plaatsen te eten. Blijkbaar 14,70 euro. Ken de prijzen zo niet vanbuiten... maar klinkt me enorm veel De man aan de kassa zei me nogal astrant toen ik vroeg naar een crispy bicky burger, dat ze die altijd gebruikte. Oke. Super. Ik weet alleen nog niet goed wat er onder crispy verstaan werd. De hamburger die veel te groot was voor het royal broodje Want zo zijn bicky hamburgers altijd toch? Had helemaal geen crisp. De gekende zachte bun van bicky... was dan wel mega krokant. Maar dat was niet de crispy die ik bedoelde als ik een crispy bicky cheese bestelde. Dit was echt 1 keer...maar nooit meer . Als ik mijn klanten zo moest behandelen... Dan was ik al lang failliet.
Ze zeggen de enige echte bicky burger.. broodje hard, hamburger lijkt op voorhand gebakken. Frietjes te hard gebakken en bouletten zou ik er niet nemen. De curryworst was wel lekker. Onbeschofte man, ik ledig plateau en leg het vork er weer op. Krijg je te horen, kunde da vork terug uit de vuilbak halen, anders moet ge 1 euro betalen.. ik zou er niet gaan eten!
Veel te duur. Ik betaalde bijna het dubbele van elders. Stoofvlees meer saus dan vlees. Wel lekkere frietjes, maar dat zijn ze waar in gewoonlijk ga ook. Niet bij mij in de buurt, toevallig binnen gegaan. Volgende keer rijd ik door.
Een frituur zonder curryworsten, berepoot en mammoet? Een vegetarische curryworst special zonder ui en mayo? Het vlees dat we dan toch kregen was dan weer te hard gebakken. Voor frietjes zien ze mij hier toch niet meer.
Kwaliteit zeer lekkere frietjes 10/10 , er word regelmatig wel iets vergeten bij de bestelling maar als je dit meld word dit rechtgezet. Acties zijn soms niet duidelijk en verwarrend. Door de recente prijsverhoging zijn ze te duur geworden voor ons.
Friet jubox gevraagd. Is een friet met bicky ajuin en cervela. We vragen of het kan met cervela zonder look bruine cervela dus man achter balie zet bij opmerkingen "zonder look" .. komen thuis met de friet, zit gewoon geen cervela in! Dus 11 euro voor een friet met bicky ajuin! Melding gemaakt via hun chat. Zelfs geen antwoord. Gewoon wegblijven hier!
Groot gezin hadden eten besteld Bij thuis komst de helft er niet bij We gaan terug om dit dus te zeggen Komen erna terug thuis om dan nog maar eens te zien dat er nog dingen er niet waren kostprijs was zeker tegen de 10 euro voor vleesjes. En ja was ons eten ook nog is afgekoeld Die het ging afhalen zij ook dat ze onbeleefd waren tegen haar echt erg. Vergeten os menselijk maar na 3de keer Dus zeker niet voor herhaling Gaan nu bij een ander frituur dat goedkoper is en niks vergeet En kunnen dus niet tegen commentaar Dit is iets waar ze zelf aan kunnen werken of bij andere mensen die hier komen het niet te vergeten Wij willen zelf niet terug naar dit frituur
Frietjes oké maar klantvriendelijkheid 0. Sterke afrader. We aten ter plaatse met onze drie kleine kindjes. We hadden drie grote frietjes besteld en vroegen twee extra bakjes of een plateau zodat we de frietjes konden verdelen. Dat zou ons 1 euro per leeg kartonnen bakje kosten. "Want daar moeten wij belasting op betalen". Erg zielige geldbeluste man die Sus.
Aangename sfeer top producten eerste klas bediening, wat wilt ge meer
De geafficheerde prijzen zijn niet de prijzen die aangerekend worden. Bijna 40% meer!!! Zijne uitleg. Wij werken met dagprijzen !!!! Dat zal de FOD economie ook graag horen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid