facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Surveco

Surveco

Info

Surveco est l’organisateur par excellence de vos activités teambuilding. Ensemble, vivez une aventure unique dans un cadre éco-responsable et relevez des défis lors de différentes épreuves accessibles à tous !



"Surveco est un organisateur de teambuildings solidaires. Nous renforçons votre cohésion d'équipe tout en sensibilisant à des enjeux durables. Sensibilisation et fun garantis. Format virtuel possible."
Adres:
Stad: Sint Gillis



op zoek naar gerelateerd: Surveco srl
Recensies
Wij hadden een super fijne teambuilding. Goed gelachen, leuke wandeling door Brussel en weer wat wijzer over onze hoofdstad. Wij raden het zeker aan.
Dankzij INNOVIRIS kon ik de door Surveco georganiseerde dag meemaken. Het was een gevarieerde, boeiende dag VRIJ van verveling. Genoeg pushs voor teambuilding en toch ook zonder een teveel daaraan. Enthousiasme van het Surveco-team en voldoende gelinkt aan wat Innoviris dagelijks doet. Enig minpuntje: 0% in NL, wat het moeilijker maakte voor niet-Franstaligen om aan alles even hard mee te doen. Alleszins kan ik Surveco toch van harte aanraden.
Great teambuilding
We hebben een geweldige teambuildingdag gehad dankzij Surveco! Een zoete mix van groepsactiviteit, sport en natuur!
Heel mooi moment gedeeld als een team. Diversiteit in de aangeboden activiteiten en goed humeur van de begeleiders. Alle ingrediënten voor een geweldige dag. Dankjewel.
Wil je een geweldige teambuilding doen? Gevuld met creativiteit en gelach? Overleef de oplossing! Ik raad aan !!!
Geweldig !!! Een teambuilding waarbij je je op je gemak voelt
Heel erg teleurgesteld over de activiteiten. Ze waren bedoeld voor kinderen van 8 jaar en niet voor volwassenen! Bovendien hadden we het gevoel dat we les kregen in ecologie!
Ik kreeg de kans om deel te nemen aan het online event "Ik kan niet, ik heb HR" 17/12/2021. Charlotte en Laura zijn twee geweldige organisatoren/facilitators. Mijn observaties in een paar kernwoorden: beheersing van tijd, creativiteit, creëren van een klimaat dat bevorderlijk is voor delen, ontmoetingen, wegen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Veel dank aan hen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid