facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Suriyame

Suriyame

Info

Suriyame (Myriam Vuylsteke)
Yoga - Meditatie - Healing - Dans - Beeldende Kunst

Geschiedenis

Myriam Vuylsteke (1963) is opgeleid in monumentale kunsten, specialisatie schilderen in Sint-Lucas te Gent en in keramiek en beeldhouwkunst aan de academie van Eeklo en Deinze. Ze geeft beeldende vorming in het kunstonderwijs. Daarnaast is ze erkend yogadocente en beoefent ze meditatie. Omgaan met lijden en verlies opent voor haar de weg naar spiritualiteit. Belangrijk voor haar is: goed omgaan met wat op je pad komt, er ja tegen zeggen, je ‘herinneren’ wie je in wezen bent, en dit delen met anderen.



"Bewust zijn en bewust in het leven staan kan op verschillende manieren.Bij Suriyame help ik, Myriam, je met behulp van verschillende behandelingen en workshops om de verbinding met jezelf te vinden. Bewust zijn maakt je leven levendiger en gelukkiger, maar ook gezonder, natuurlijker en zelfs magisch!Een klankschaal-of soundhealing, een intuïtief energetische massage, een coachingsgesprek of yogasessie. Ik ga samen met jou op zoek naar de verbinding met je lichaam en geest, zodat je volledig tot jezelf kan komen.Op deze website vind je een overzicht van mijn aanbod en kan je indien gewenst meteen een behandeling of afspraak inplannen."
Adres: Stoktevijver 6, 9930 Zomergem
Telefoonnummer: 0485278732
Stad: Zomergem
Route: Stoktevijver 6
Postcode: 9930



op zoek naar gerelateerd: Klankschaalconcert, Yoga Hansbeke, Meditatie Nevele
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid