facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Supermarkt Magda

Supermarkt Magda
Adres: Lippelostraat 24, 1840 Malderen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 052/333230
Stad: Malderen
Route: Lippelostraat 24
Postcode: 1840


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Supermarkt Magda overgenomen, Magda Malderen BBQ, MAGDA Online, Openingsuren Magda Malderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GoossensMalderen GoossensMalderen 1 km Asperges en aardbeien van top kwaliteit. Vriendelijke en snelle bediening. Zeker een ...
Neclex - Le marché sucré Neclex - Le marché sucré 1 km Veel hele leuke hebbedingetjes, kledij, oorbellen, horloges, handtassen....je kan het...
Recensies
De ribeye een echte AFrader. Staat aan €22 per kilo maar is taai, met pezen, smaakloos. een dikke miskoop
Winkel proper maar wat een ontgoocheling vers vlees , personeel werkt tegen hun zin, Magda was gekend voor versheid en klantvriendelijkheid maar dit nee zo erg
Heel nette supermarkt. Aangename en vriendelijke bediening. Groot assortiment vers fruit en groenten. Prima bakker en beenhouwerij.
Super toffe en gezellige winkel. Waar je alles kan vinden. Met een top afdeling beenhouwerij en chacuterie. Super vers en hele goede kwaliteit. Super vriendelijk personeel. En een bakkerij waar twee maal daags het brood vers wordt gebakken met een zeer ruime keuze aan brood als kleingoed en patisserie.
Niet ok aan de afdeling vers vlees. De promotie van biefstuk was niet aangeduid en zogezegd niet beschikbaar. Toen ik later terug ging lag het in de toog. Ook niet vriendelijk aan de toog toen ik de opmerking maakte en vroeg om te wisselen. Aan de kassa zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ordelijke en nette winkel. Geeft iets meer "kasjette" dan het door-de- weekse warenhuis, maar is ook merkelijk wat duurder.
Kleine lokale supermarkt Aanbod producten Ruim aanbod van verse kaas, charcuterie en vlees, alles van een uitstekende kwaliteit.
Heerlijke locale supermarkt met fantastische vers vlees en charcuterie toog
Super vriendelijke mensen, heel behulpzaam. Een supermarkt waar je geen nummer bent. Hier heb je het gevoel in de buurtwinkel te shoppen. Een fantastisch groot aanbod aan vers vlees, bereide gerechten, verse pizza, hapjes, slaatjes allerhande, brood enz.
Je ontdekt er eens iets gans anders. De baas is er regelmatig en zegt altijd goeiedag. Personeel zeer vriendelijk. Volgde met één van hen een smartphone cursus. Sympathiek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid