facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SuperDry

"Réputée pour sa qualité intemporelle et ses designs contemporains, Superdry est une marque de mode haut de gamme qui repose sur le savoir-faire, l'esprit de culture et l'innovation pour viser un futur plus durable. Des vêtements d'extérieur emblématiques, des pièces décontractées mais élégantes, et des initiatives audacieuses comme le jean en coton 100 % biologique font de Superdry une icône britannique."
Adres: Woluwé Shopping Center, Boulevard de la Woluwé 70/bte 61, 1200 Woluwe-Saint-Etienne, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 003227718962
Stad: Woluwe-Saint-Etienne
Route: Woluwé Shopping Center, Boulevard de la Woluwé 70/bte 61
Postcode: 1200



op zoek naar gerelateerd: Superdry Bruxelles, Superdry Wavre, Superdry Namur, Parfum Superdry, Vente Superdry, Superdry Belgique, Superdry junior, Superdry Outlet belgique
Recensies
duur met solden
Met dank aan Delphine die ons goed advies heeft gegeven! Zijn expertise was van onschatbare waarde. De winkel is ook zeer goed onderhouden.
Geweldige ervaring. 2 toppers dankzij Delphine en Nicolas :-
Hele mooie nette winkel met supervriendelijk personeel december 2020 Ik ging daar 1 jaar later terug en nog steeds zo vriendelijk en aardig, klaar om te adviseren en te helpen ondanks de tijd van de verkoop Een dikke proficiat aan het bestaande team omdat het ondanks de wereld goed werkt januari 2021
Een zeer behulpzame service met advies en geduld met klanten. De kwaliteit van de producten is redelijk goed. Ik kon me door Nicolas of zelfs Delphine laten leiden tot bepaalde keuzes en ik raad mensen aan die aarzelen om te gaan kijken.
Leuke plek, de mensen zijn erg gastvrij en zorgen heel goed voor de klanten, geven goed advies en zijn attent. De aangeboden kleding is gevarieerd en van hoge kwaliteit.
Ik hou van de kwaliteit van de kleding, de ontwerpen kunnen soms een beetje te opzichtig zijn, maar ik raad het aan. De kwaliteit van de service en het goede humeur zijn aangenaam om te voelen in een wat kleine maar warme plek. #johan wist ons zowel mijn vriend als mij te begeleiden in de keuze van waarden en maten.
Een van de weinige plaatsen waar klanten worden verzorgd. Ik ga er alleen kijken als ik er ben, omdat ik ALTIJD welkom ben. Zelfs als ik niets nodig heb, kom ik vaak met iets naar buiten. Niets te maken met de bediening bij Levi's en zijn spijkerbroeken van 130€, geen advies of welkom, niets te maken met America Today waar de verkoopsters bijna achterin de winkel een aperitiefje drinken. Het welkom dat ik bij elk bezoek krijg, bewijst voor mij dat professionaliteit niet dood is, en ik aarzel niet om dit bij elk bezoek aan het personeel te benadrukken! Nogmaals dankzij jou! Persoonlijk gezien gaat het merk goed met de tijd mee en is het verbeterd. De prijs-kwaliteitverhouding is een van de beste die ik vandaag ken.
De verkopers zijn gewoon ongelooflijk behulpzaam, vriendelijk en responsief. BEDANKT, het voelt goed, vooral in Brussel en het zorgt ervoor dat je terug wilt gaan. Trouwens, ik kom snel terug om een ​​jas te kopen! ;
Ik had een trui gekocht bij de doxx, maar mijn maat was niet de juiste, ik ging terug naar de doxx, ze hadden de maat hierboven niet en gaven me een tegoedbon. Omdat ik er niet mee op internet kon kopen, ging ik naar superdry woluwe of ze hadden mijn maat niet. De super aardige verkoopster heeft me 20 minuten ontzorgd om andere winkels te bellen. En uiteindelijk mijn voucher terugbetaald zodat ik de trui die ik wilde op internet kon kopen. Glimlachend en super aardig team, zelfs als het druk is en attent voor klanten. Omdat de winkel klein is, is de voorraad in grote maten helaas laag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid