facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Superdrinks

Adres: Gentsesteenweg 152 , Erpe 9420, BE
Telefoonnummer: 053 80 40 51
Stad: Erpe
Route: Gentsesteenweg 152
Postcode: 9420



op zoek naar gerelateerd: Drinks Corner Lede, Drankencentrale Aalst, Drankencentrale Haaltert, Drankencentrale Brugge, Prik en Tik, Drankencentrale Gent, Drankencentrale Wetteren, Drankencentrale Zwalm
Recensies
Een typische drankencentrale met een groot assortiment aan water, limonades, gewone bieren, speciale bieren, en andere dranken. Wat voor mij vooral bepalend is om terug te keren is de vriendelijke ontvangst en bediening enerzijds en toch wel een uitgebreide keuze aan lekkere wijnen in hun gamma anderzijds. Een aanrader!
Een goedkoper alternatief dan de supermarkt. Je moet natuurlijk wel alle bakken terugbrengen. Een groot assortiment aan dranken: alcohol, niet alcoholisch, groot merk en ook dranken zonder grote namen. Voor ieder wat wils. De prijs is zeker te doen.
Heel veel verschillende gewone & speciale bieren, wijnen , aperetiefdrinks. Steeds een woordje uitleg met de glimlach.
Zeer aangename en lokale winkel. Je vindt er ook vele speciale producten en bieren. Ook veel Geschenkartikelen en biermanden. Vriendelijke bediening en veel keuze. Familiebedrijf. Spaarsysteem voor gratis producten.
Een vriendelijke dame dat ons besteld heeft en vlug
Zeker niet duur!!!!: En vriendelijke mens de patron
Leuke bediening e veel keus maakt het verschil
Zeer vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid