facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SUP aware

SUP aware

Info

SUP aware biedt professionele begeleiding rond stress reductie, ontspanning en relaxatie in combinatie met Stand Up Paddling. Individueel & bedrijven.

Geschiedenis

Stand Up Paddling is een zeer toegankelijke watersport en geschikt voor een breed publiek. Het omvat een waaier van voordelen, zowel op fysiek als mentaal vlak. Wat SUP voor velen aantrekkelijk maakt, is het in contact zijn met de natuur, de rust en sereniteit, alsook het stress reducerende en mediterende effect. SUP aware zet extra in op deze mentale voordelen.

SUP aware biedt begeleiding en ondersteuning in het vinden van rust in het hier-en-nu, in het ontsnappen aan dagelijkse stress, in het verhogen van zelfbewustzijn, en reikt handvaten aan bij stress gerelateerde problemen. Naargelang de noden, kunnen op het water technieken aangeleerd en geoefend worden in onder meer relaxatie, ademhaling, mindfulness en focussing.

De basisvaardigheden van Stand Up Paddling worden aangeleerd en onder begeleiding geoefend.

SUP aware richt zich op personen
- Die de beleving en mentale voordelen van SUP naar een dieper niveau willen brengen.
- Die het water, de natuur, maar ook de eigen persoon en noden willen exploreren.
- Die op zoek zijn naar momenten van ‘ont-haasting’, naar rust en een fijne activiteit om dagelijkse stress en beslommeringen van zich af te zetten.
- Die kampen met stress/overspanning/burn-out. (SUP aware biedt geen burn-out coaching, maar kan wel een ideale aanvulling zijn).

De sessies gaan door op Hazewinkel Windsurfing (Stuyvenbergbaan 9, Willebroek)


Voor verdere vragen en praktische informatie, aarzel niet om contact op te nemen!

Bedrijven en scholen kunnen eveneens contact opnemen voor een aanbod op maat.

Adres: Stuyvenbergbaan 9, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 0486189004
Stad: Willebroek
Route: Stuyvenbergbaan 9
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: Suppen Hazewinkel, SUP instructeur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Psychologe Daphne De Man Psychologe Daphne De Man 2 km Klinisch psychologe, met assistentie van therapiehond (Animal Assited Therapy).
Eden Begeleiding Eden Begeleiding 2 km Eden biedt psychologische begeleiding aan personen die een moeilijke tijd doormaken o...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid