facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunparks Oostduinkerke aan Zee

Sunparks Oostduinkerke aan Zee

Info

https://www.dagjesunparks.be/oostduinkerke/NL

Geschiedenis

Verhuur van vakantiehuizen / Locations de maisons de vacances
Aquafun / Kidsworld
Bowling / Squash / Tennis / Badminton / Fietsen
Bar / Buffet

Adres: Polderstraat 158, 8670 Oostduinkerke-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Oostduinkerke-Bad
Route: Polderstraat 158
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: foto's sunparks oostduinkerke aan zee, sunparks oostduinkerke wifi, sunparks oostduinkerke aan zee zwembad, sunparks oostduinkerke recensies, sunparks oostduinkerke aan zee zoover, sunparks de haan aan zee, sunparks oostduinkerke plattegrond, sunparks oostduinkerke fotos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rewindhotel Rewindhotel 3 km Fantastisch mooi concept met kraaknette kamers. Hiepermodern en toch nostalgisch. Met...
Recensies
Zeer onveilige, onhygiënisch en verouderde accommodatie. De eerste traptrede was afgebroken, bank was bevlekt en kapot door sigaretten, badkamer en keuken waren smerig met oa haren van vorige gasten. Kinderstoel leek net te zijn opgegraven uit een zandbak met zwart zand. In deze accommodatie was werkelijk niets fatsoenlijk, na 1 nacht dan ook gegaan. Eigenlijk was dat al teveel maar met twee kleine kinderen van een half jaar en 2 jaar helaas geen andere keus gehad. Meerdere klachten ingediend bij het park maar met een tegoedbon van 50€ welke enkel te besteden is op je park stel je mij niet tevreden als je voor 3 nachten 500€ hebt betaald. Nooit meer!
Prijs kwaliteit, 240€ voor een weekendje met 4 personen in het najaar vind ik toch niet zo goedkoop voor hetgeen we verkregen hebben, we hadden een huisje met infrarood sauna waar de helft van de lampen niet werkte, dus geen sauna kunnen nemen. De flatscreen op de kamer was kleiner dan mijn pc scherm dus vanuit bed geen zicht! Was een vernieuwd huisje , badkamer oud, een smerige tapijt in de woonkamer. Op het park zelf is het zeer sober! Weinig wegwijzers en zeer veel huisjes te koop of te huur….De accomodaties eveneens sober, biljarten 3 was geen enkel waterpas…. Zwembad was ook niet wat we gewoon zijn en zeer koud als we ons gingen aankleden …. Toilet aan de bar laat veel te wensen over ZEER VUIL! Zie foto hoe het gesteld was. Personeel van de bar en zwembad waren wel vriendelijk, was voor ons het enige pluspunt. Spijtig voor zo een park !
Bij aankomst in het Park hadden wij al direct een slecht gevoel, Los van de vieze geur van de vuilbakken lag er overal hondenstrond en waren de huisje en de tuinen slecht of niet onderhouden. Bij het binnenkomen kwam er een walm op ons af om u tegen te zeggen en als het aan de partner had geloven waren we direct naar huis gereden terug. De badkamer was enorm vies en het witte douchegordijn zag onderaan helemaal bruin, spinnenwebben in alle hoeken van de kamers en schimmel tegen de plinten in de slaapkamers. De badkamer boven was niet voorzien van een raam en kon dus niet worden verlucht, de doucheschermen vielen er net niet uit en de tapijttegels die zijn denk ik dringend aan vervanging toe. Niets was proper, alles wat we aanraakten deed onze handen plakken en de tuin, waar je dan met mooi weer eens denkt te gaan barbequeen was 1 hoop zand en onkruid. Personeel wel supervriendelijk. Nog een minpunt vonden we dat zo goed als elke vorm van animatie voor de kleintjes nog eens betalend was, hetgeen wij schandalig vonden als je weet dat we voor 4 nachten 1500 euro kwijt waren.
Het is dat het zonnetje scheen, anders was het helemaal een dramatisch weekendje geweest. Via vakantieveilingen een 'korting' gekregen van 200eur, maar moest alsnog 450eur afrekenen voor 5 nachten vr-wo in oktober, buiten de vakanties. De zgn bungalow was een klein en ontzettend verouderd huisje, net als het gehele park. De wc stonk, alle kitranden in de badkamer geel en vies. Roestplekken op het bad, een kapotte bakpan, krom bestek en ga zo maar door. Een muffe geur in heel het huisje. Geen wifi, geen vaatwasser maar gelukkig wel gratis vaatwastabletten. Meubels zwaar verouderd en op de bank kon je nauwelijks zitten, want hij schoof de hele tijd uit elkaar. Toen ik bij vertrek aan de balie aangaf dat ik een dag eerder vertrok en de reden kenbaar wilde maken, werd mij even gemeld dat ik dat dit niet daar moest melden maar ik zou vanzelf een mail krijgen... Voor ruim 80eur per nacht echt het slechtste park waar ik ooit geweest ben.
Als je met de juiste verwachtingen komt, is dit een prima park. Park heeft alle nodige voorzieningen, met uitzondering van WiFi in de huisjes. WiFi enkel beschikbaar aan de centrale plaatsen. Alles is wat gedateerd en duidelijk veelvoudig gebruikt, maar is wel nog degelijk. Huisjes zijn afgeleefd en kunnen wel wat vernieuwing gebruiken, maar alles wel aanwezig voor vlot verblijf. Wel alles eerst even afgewassen voor gebruik, want heel erg propere indruk kreeg ik niet.. Binnenspeeltuin is helemaal in orde, opgedeeld in leeftijden dus plezier voor ieder kind. De cafetaria ernaast is ongezellig, slechte akoestiek en gedateerd, maar ook deze is functioneel. Gemakkelijk te manoeuvreren met buggy, voldoende zitplaats en goed zicht op de speeltuin. Aquafun binnenzwembad is wat aan de koudere kant. 1 van de 2 buizen was kapot, al de rest wel functioneel en leuk met 2,5jarige peuter. Supermarkt heeft voldoende assortiment, anders is er een colruyt of AH op max.10min met de wagen. Overal vriendelijk tweetalig personeel. Park is op kwartiertje rijden van Plopsaland, fijne daguitstap!
In tegenstelling tot vele negatieve reviews was ons huisje proper en op orde bij aankomst type OD575. Ook de bediening in de brasserie was heel goed met normale prijzen. Positieve punten: Tof zwembad, ietwat verouderd maar dit doet niks af van het geheel. Gezellig huisje alles was voorzien en park om door te wandelen. Goede service van vriendelijke mensen Veel opties om te doen met kleine kinderen jammer van het ongebruikte dierenverblijf Negatieve puntjes: Het tuintje van ons huisje was echt niet onderhouden. Overal sigarettenpeuken, glas en restanten van drugsgebruik, dus te vermijden voor kinderen. Maar wij waren daar niet om in ons tuintje te verblijven dus veel last hadden we er niet van. De hamburgerbar laat te wensen over. Na wachttijd van 1u wegens onderbemanning hebben we noodgedwongen onze kledij aangetrokken om iets in de brasserie te gaan eten. Met 2 kinderen van 5 en 2 jaar is dit niet zo evident. Geen wifi maar op vakantie is dit niet altijd nodig. Kortom een aangenaam verblijf van 3 dagen en nachten gehad en dit is natuurlijk geen centerparcs maar dit is het ook niet qua prijs. Geen hoge verwachtingen bij aankomst maar zeker voldoende ontspanning met de kindjes gehad. Wij komen zeker nog eens terug.
Na zoveel slechte reviews was ik op het ergste voor bereid. Het personeel super vriendelijk. Het huisje was helemaal naar wens. Ja het was iets verouderd, maar kon er goed mee door. Het was netjes schoon. Enkel wat spinnenwebben, maar bon. Bedden waren super goed, slaapkussen iets minder, maar ik ben gewend van de emma kussen. De zetels waren slecht, maar ook deze waren bij een ander park ook zo. De koffie van de plaza, nou dat kon ik geen koffie noemen. Het was meer opgewarmde melk dan koffie. Dat is een puntje waar ze aan kunnen werken. Voor de rest was ik heel content. En ze zien mij volgend jaar weer.
In augustus “Exclusieve villa” gehuurd voor 2 personen. Zag er op de foto’s op de website prima uit. Maar bij aankomst schrokken we ons kapot. Wat een erbarmelijke huisjes en in zeer slechte staat. Klapramen op buikhoogte huisje is zeer laag, plastic tuinmeubilair in de woonkamer en keuken, minimale verlichting alleen sfeerverlichting aan muur, doorgelegen bedden. Kan zo nog wel ff doorgaan, maar de boodschap is duidelijk. Na 2 nachten zijn we vertrokken. Hadden voor een midweek gehuurd. Te triest voor woorden en niet meer van deze tijd. Zonde van je geld om hier iets te huren.
Zelfs het ‘excellent’ huisje was enorm gammel, muf, en klaar voor de sloop. De prijzen van de restaurants en het winkeltje zijn bizar… 11 euro voor een schaaltje nachochips met een dipsausje, limonade voor 0,89 cent waar je dan nog wel een flesje sourcy van 2,50 bij moet kopen, potje jam voor 4.50 etc… Restaurant stond blauw van de barbecuerook, bediening was zeer beperkt aanwezig, moesten lang wachten met bestellen en serveren etc.. vriendelijk ontvangen maar bij het uitchecken zeer kindonvriendelijke receptionistes.
Sunpark Oost Duinkerke is een mooi aangelegd park, zeker voor die prijs. Jammer is van dat er geef Wi-Fi beschikbaar is in de huisjes. Verder zou ik de routing aanpassen en er voor zorgen dat je iig makkelijker even je auto kwijt kunt voor het laden en lossen van bv je bagage. Ik begrijp sommige wat minder positieve recensies naar begrijp dat dit park geen Center Parcs is. Voor dit geld krijg je een leuk huisje op een leuk park!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid