facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sunlogics

Sunlogics

Info

Sunlogics: zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, warmtepompen, opslagsystemen, laadpalen & windturbines.

Geschiedenis

Sunlogics biedt u de kans om als particulier en als bedrijf energie onafhankelijk te wonen en te werken. Dankzij onze groene oplossingen voor uw energieverbruik verkleint u uw ecologische voetafdruk én verlaagt u uw energiefactuur. Bij Sunlogics krijgt u bovendien uitgebreid advies over het beste totaalconcept voor úw woning of bedrijf. Wij staan garant voor duurzame producten en een vlotte administratieve afhandeling.

De troeven van Sunlogics:
- U krijgt een totaaloplossing voor uw energieverbruik.
- U kiest voor duurzame energieproductie.
- U werkt energieneutraal.
- U geniet van écht maatwerk.
- U bespaart vanaf dag één.
- U ontvangt een gedetailleerde offerte met nauwkeurige berekeningen van uw kosten, rendement én premies.
- U innoveert door ecologische systemen te combineren.

Neem contact op via [email protected] voor meer informatie.



"Sunlogics biedt zowel particulieren als ondernemingen in Limburg België en Nederland, zonnepanelen, batterijen, warmtepompboilers, laadpalen en nog veel meer andere duurzame oplossingen. Bent u aan het bouwen, verbouwen of aan het renoveren? Wilt u uw energiefactuur verlagen, de ecologische voetdruk verlagen en/of de waarde van uw woning verhogen? Kies dan voor Sunlogics als de betrouwbaarste partner in uw regio voor de beste prijzen, kwaliteit, betrouwbaarheid en service.Vraag vandaag nog een GRATIS offerte aan: [email protected]"
Adres: Stationsstraat 68b, 3650 Elen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089/55.98.94
Stad: Elen
Route: Stationsstraat 68b
Postcode: 3650


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Daniel Sunlogics, SunPower verdelers België
Recensies
Intussen hebben we onze installatie 4,5 jaar in gebruik. Nog geen enkel probleem gehad, dus kwalitatief ziet dat er prima uit! Het opmaken van de offerte en de eigenlijke installatie zijn ook heel vlot en volgens de afspraken verlopen. We hebben een vrij "ingewikkeld" dak en drie andere leveranciers hadden afgehaakt wegens onmogelijk of hebben hun beloofde offerte gewoon niet opgemaakt. Sunlogics zag niet echt problemen. Ze hebben prima advies gegeven en op de eerder beperkte dakruimte 13 krachtige panelen gelegd 25 jaar garantie + na 25 jaar nog >95% opbrengst. Was wat duurder dan ik had gehoopt, maar het ziet er mooi uit en werkt perfect. Het dekt zoals beloofd volledig ons verbruik en intussen hebben we de investering al bijna terugverdiend. Beste beslissing ooit, topservice!
Na beetje miscommunicatie qua afspraken en lange leveringstijden, ging het ineens heel rap en naar tevredenheid netjes en correct geplaatst en aangesloten. Toppie gewerkt!
Vlot verloop van de werkzaamheden door vakbekwame medewerkers. Van eerste gesprek met deskundige uitleg, offerte, uitvoering tot afhandeling van de nodige dossiers subsidies, alles top afgehandeld. Steeds zeer vriendelijk en stipt! Zeker aan te raden!
Sunlogics is een zeer professionele firma. De plaatsing van 16 zonnepanelen is perfekt verlopen. Ik raad deze firma zeker aan. Ik heb ook een warmte pomp boiler laten plaatsen. Alles is zeer vlot op alle vlakken verlopen. Gert Vanwetswinkel en Kamil en de hele team zijn zeer professioneel en zeer vriendelijk.
Gladde, ronduit leugenachtige verkoopspraatjes, de "afwerking" trekt werkelijk nergens op, tussen eerste bezoek en ondertekenen van bestelbon word je platgebeld daarna zijn ze quasi onbereikbaar, ultrakorte factuurdatums waar zaterdag en zondag tellen als 'werkdag' terwijl ze dan zelf onbereikbaar zijn, tijdens bouwverlof zijn ze eveneens onbereikbaar, onbeschoft in contact. 3 verlofdagen ingeleverd voor installateurs die niet komen opdagen -> sunlogics vindt het niet nodig om de klant op de hoogte te brengen, enzoverder enzovoort. De enige die deftig werk afleverde was de elektricien. De Poolse dakwerkers spreken trouwens geen woord Nederlands en hebben blijkbaar nog nooit een waterpas of een meter van dichtbij gezien. Bespaar u een hoge bloeddruk+ schandalen in en rond uw huis en zoek een vakman. Ik heb sterke vermoedens dat de weinige goede reviews nep zijn. Ohja, er is GEEN monitoring van de installatie voor eventuele defecten of dergelijke, andere installateurs bieden dit wel aan, inbegrepen in de prijs aangezien dit een geautomatiseerd systeem is. Er is geen back-up hersteldienst bv vanuit de producent voor wanneer u problemen ondervindt wanneer sunlogics onbereikbaar is wat ze quasi altijd zijn, andere installateurs bieden dit wel aan, inbegrepen in de prijs. Antwoord: jullie hebben bijna een jaar de tijd gehad om "een oplossing" te zoeken, het enige wat ik kreeg was een onbeschofte mail over "mijn houding" na talloze onbeantwoorde mails en onbeantwoorde telefoontjes. Nu dat er anderen meelezen kan het plots anders? Ik ben benieuwd...
We hadden niet het makkelijkste dak maar de installatie is piekfijn afgewerkt. Na een kleine klacht is de zaakvoerder persoonlijk komen zien en heeft het dadelijk opgelost, zo hoort het. Mooi werk en goede service.
Na een prima uitleg over de verschillende zonnepanelen, correcte prijsofferte hadden wij besloten om voor sunlogics te kiezen. Installatie en administratie is prima verlopen. Na drie jaar nog steeds super tevreden
Afspraken zijn goed nagekomen . Er is goed en proper gewerkt. In 2020 gelegd en tot op heden werken ze perfect .
Over het algemeen zeer tevreden over het werk en de kwaliteit die geleverd is. Alles is mooi geplaatst, zowel zonnenpanelen als airco's. De afwerking buiten om het huis had wat netter gemogen maar dit kwam grotendeels door hoe onze woning in ellaar zit. Er mag iets duidelijker gecommuniceerd worden voor welke vragen je bij wie moet zijn. Toen de airco's een fout melding gaven heb ik onze contactpersoon benaderd en deze gaf aan dat we bij iemand anders moesten zijn. Vervolgens deze medewerker een bericht gestuurd maar uiteindelijk naar kort contact niets meer vernomen. De periode tussen kennismaking en plaatsing was zeer kort. Er werd heel snel geleverd en alles werd in goede afstemming gedaan. Toen bij het plaatsen van de zonnenpanelen er niet via de kruipruimte gewerkt kon worden, hebben de medewerkers het terras mooi hersteld en een andere oplossing in overleg toegepast. Al met al heel tevreden over de service aan de voorkant en het contact in de aankoop en plaatsingsfase. De periode erna wat betreft klantenservice valt nog wat te behalen.
Ik ben zeer tevreden over deze leverancier van zonnepanelen. Het is een Belgisch bedrijf met een dependance in Sittard. I.t.t. vele andere leveranciers verkopen zij niet snel ' nee' en denken ze mee in de situatie van de klant. De zeer vriendelijke verkoper Tony nam alle tijd en legde alles duidelijk en geduldig uit. Hij had veel productkennis en is -ook na de verkoop- zowel telefonisch als per mail makkelijk bereikbaar en reageert snel op vragen. Ook het andere personeel dat ik gesproken zoals de planner en degene die over de monteurs gaat heb zijn vriendelijk, kundig en klantgericht. Dat geldt zeker ook voor monteurs Thomasz en Jacob. Zij leveren prima werk af. Ze zijn deskundig en perfectionistisch dus gaan niet eerder weg voordat alles tip top in orde is. Inmiddels heb ik 5 nieuwe adressen aangedragen waar Sunlogics zonnepanelen heeft geplaatst. Kortom een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid