facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Suncomfort

Suncomfort

Info

Zonwering - Rolluiken - Outdoor Living - Vliegenwering. Your comfort is our concern... Vriendelijke en klantgerichte service. Wij selecteerden voor onze klanten enkel de topmerken die garant staan voor optimaal comfort.

Adres: Z.3 Doornveld 170, 1731 Zellik, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02/261.02.60
Stad: Zellik
Route: Z.3 Doornveld 170
Postcode: 1731



op zoek naar gerelateerd: Suncomfort by Glatz, Windvaste screens
Recensies
Wij hebben verschillende leveranciers vergeleken, en uiteindelijk toch voor de iets duurdere Weinor zonnetent gekozen, vanwege de bijzonder goede Duitse kwaliteit. De plaatsing inclusief elektriciteitswerken werden bijzonder professioneel gedaan, en zeer vakkundig afgewerkt. De dag nadien was er een dekplaatje dat loskwam montagefout, en dit zijn ze die dag zelf nog komen corrigeren. Goede kwaliteit, top installateurs en nog super dienst naverkoop. Wat moet je meer hebben?
Recent een windvast screen op zonne-energie laten plaatsen door Suncomfort. Screen is van hoogstaande kwaliteit en zeer netjes geplaatst. Bovendien is het hele Suncomfort team, van verkoop over administratie tot montage, uiterst klantvriendelijk. Communicatie is zeer snel, proactief en gemaakte afspraken worden erg stipt opgevolgd. Kortom, Suncomfort is wat mij betreft een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloos en kwalitatief project wenst.
We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Suncomfort. Vanaf het begin deskundig geholpen in de showroom waarbij men de tijd nam om de beste oplossing voor te stellen. Ook de plaatsing is met de nodige zorg en professionaliteit uitgevoerd.
De camargue van Renson werd netjes geplaatst. De opties zijn ruim en we genieten er met volle teugen van. De service van Suncomfort was heel goed. Je betaalt er een zekere prijs voor maar krijgt er veel van terug. Doen!!
Vorig jaar zonneluifel laten plaatsen. We wachten nog steeds op de sensoren. We wachten trouwens ook nog op antwoord op onze mails met de vraag wanneer de sensoren kunnen geplaatst worden. UPDATE. Dank je wel voor jullie reactie. Mijn review gaat niet over het feit dat jullie de sensoren niet kunnen leveren maar over het feit dat ik al een aantal keren reminders heb moeten sturen om een update te krijgen over de sensoren en er steeds zelf naar moet vragen. Die communicatie verloopt niet altijd zo vlot. Ik heb mijn waardering ondertussen verhoogd naar 3 sterren, door het feit dat je antwoord en aangezien ik wel heel tevreden ben over de kwaliteit van de luifel en zeker over de mensen die de luifel zijn komen plaatsen. De plaatsing was een moeilijke job door de moeilijke bereikbaarheid. Ik vind het wel fijn dat jullie positief reageren op mijn boodschap.
Na een moeilijke start - de rolluik werd niet correct geplaatst waardoor ze verschillende malen defect raakte - werden we uiteindelijk toch goed geholpen.Wel jammer dat we in eerste instantie zelf werden 'beschuldigd' van het defect raken van de rolluik, en dat de techniekers zelf geen oplossing konden vinden voor het probleem.Ik heb hen er persoonlijk op moeten wijzen dat de rolluik scheef trok. Het is ook dankzij tussenkomst van de fabrikant zelf dat er juiste coclusies werden getrokken. Enfin, ik wil suncomfort het voordeel van de twijfel geven, daarom toch 4 sterren.....de rolluik doet het tot nu perfect, en hopelijk blijft dit zo. En alles werd onder garantie geregeld, mooi zo.
Alles zeer in orde, duidelijke info tijdens bezoek, correcte afspraken, levering op tijd, netjes geplaatst en werken zeer netjes ter plaatse!
We hebben rolluiken op zonne-energie laten plaatsen door Suncomfort. Van verkoop tot plaatsing verliep alles vlot. Wanneer we vragen hadden werden we steeds spoedig, correct en vriendelijk verder geholpen. De mensen die kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en hebben alles nogmaals in detail uitgelegd na plaatsing. De rolluiken gaan snel en soepel omhoog en omlaag, leuk om naar te kijken. Dit met een druk op de knop van de draadloze afstandsbediening en zonder verbruik van elektriciteit gezien ze werken op zonne-energie. Zeer tevreden met het resultaat. Top.
Voor de tweede maal heb ik een herstelling laten uitvoeren door Sunconfort op mijn zonneluifel in 2 jaar motor & zeildoeken en iedere keer zeer blij van het uitgevoerde werk ! Heb wel lang moeten wachten voor de levering van de 2 nieuwe zeildoeken van bij Weinor en ook om afspraken te plannen maar hiervoor konden de personeelsleden in de bureau's Anja & Elke oplossingen vinden na een aangename en professionele gesprek. De 4 techniekers hebben iedere keer een oplossingen kunnen vinden om de moeilijke herstelling op een correcte mannier tot een goed einde te brengen. Dank u Sunconfort !
Een goede uitleg van de diverse opties in de showroom werd gevolgd door een voorlopige offerte met zeer correcte prijzen. Na opmeting van de exacte maten ontvingen we ook zeer snel de finale offerte. Zoals afgesproken kregen we na ongeveer 6 weken bevestiging dat alle materialen geleverd waren. Enkele dagen later werden de binnen- en buitenzonwering uiterst professioneel en snel geplaatst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid