facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SunCare Antwerpen

SunCare Antwerpen

Info

ALTIJD ZONNEN VANAF €10!
Nieuwste zonnebanken van Ergoline!
Zonnen zonder afspraak
Uitmuntende Hygiene
Vriendelijk & Opgeleid Personeel

Geschiedenis

De voordeligste én beste zonnestudio van Antwerpen!

Welkom bij zonnestudio SunCare Antwerpen, dé locatie waar u verantwoord kunt zonnen zonder afspraak. U zont onder de nieuwste en meest comfortabele professionele Ergoline zonnebanken van Antwerpen. Wij werken uitsluitend met opgeleid personeel, zijn hygiene gecertificeerd en bieden ruime cabines voor een ontspannen zonsessie. Voor het voordeligste én beste resultaat zont u natuurlijk bij SunCare.

Alle voordelen op een rij:

Zonnen zonder afspraak
Gratis drankje
Uitmuntende hygiëne
Ruime cabines
Opgeleid personeel
Airconditioned studio!
Ergoline banken
Banken voorzien van Aquanevel, Aromatherapie en Airco

Adres: Quellinstraat 39, 2018 Antwerpen
Telefoonnummer: 032319881
Stad: Antwerp
Route: Quellinstraat 39
Postcode: 2018


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Zonnebank Antwerpen, Zonnebank Antwerpen centrum, Zonnebank Antwerpen Groenplaats, Zonnebank Antwerpen Zuid, Zonnebank antwerpen brederodestraat, Zonnebank Antwerpen Borgerhout, SunCare acties, Prijzen sun care
Recensies
Ikzelf ga niet perse onder de zonnebank om er bruiner uit te zien. Wel doe ik dit af en toe omdat het voor mij persoonlijk helpt tegen een winterdip. Ik wordt hier niet vies of scheef bekeken omdat ik geen "vaste" klant ben, ze proberen me niet te overhalen om extra crème te kopen, maar de mensen die wel geïnteresseerd zijn worden wel telkens goed geïnformeerd.
Kwam om 21:32 de deur binnen. Overal stond open tot 22u. Ik ging nooit eerder onder een zonnebank dus wilde gewoon eens informeren. Personeel nergens te bespeuren, 20 minuten gewacht tot uiteindelijk een van de klanten uit een cabine kwam en wist achter welke deur ze zaten. Alles bleef al die tijd onbewaakt terwijl er nog andere klanten binnen kwamen die ook niet geholpen werden. Toen de twee dames van de studio tevoorschijn kwamen, werd er mij gezegd dat ik loog toen ik zei dat ik al 20 min stond te wachten, en ontstond er een hele verhitte, onprofessionele discussie. Personeel was ronduit arrogant en onbeschoft. Ik begrijp prima dat je niet meer kan zonnen na 21:30 maar dat betekent niet dat je je klanten niet meer te woord kan staan en vriendelijk kan behandelen. Zonde van het personeel want studio zag er verder netjes uit.
Wauw, zo vriendelijk personeel. Ik ben nu iets van 5x geweest en ik kreeg laatst een theetje omdat ik 10 minuutjes moest wachtten. Ik had niet eens gereserveerd, heel erg lief. De hygiëne is overigens TOP en een heel groot pluspunt voor mij is dat je ook olie mag gebruiken, wat meestal niet gaat. Heel erg fijnService: Zonnestudio
Hahaha gekke vrouw weigert toegang omdat mijn bro zijn nummer niet wou geven, Ontslagen !!!!
Zeer proper en professionele banken
Zeer profesioneel, perfecte toestellen en vriendelijke crew
Eerste keer bij deze zonnebank en stond dus niet ingeschreven, maximale zon tijd was maar 12 minuten belachelijk. Voor nieuwe mensen adviseer ik hier niet heen te gaan.
Zeer hygiënische zonnebank en goede zonnebanken ook! Dames over het algemeen zijn zeer vriendelijk Spijtig dat er sinds corona wel geen goede acties meer zijn geweest, maar ik raad deze plaats zeker aan, top :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid