facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sun Invest

Sun Invest

Info

Sun-Invest is het juiste adres voor wie op zoek is naar screens,luifels, lamellendaken, sectionaalpoorten, veranda's, ramen en deuren, en zoveel meer!



"zonwering, lamellendaken, screens, luifels, verandabouw, ramen en deuren, outdoor living, rolluiken en nog zoveel meer"
Adres: Tessenderloseweg, 3290 Diest
Telefoonnummer: 0498/15.44.85
Stad: Diest
Route: Tessenderloseweg
Postcode: 3290


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Wij hebben sinds 2019 een overkapping tussen 2 muren op maat gemaakt. Zeer tevreden. Prijs kwaliteit zeer goed. Service en ook de na-service heel goed. Aanrader voor wie topkwaliteit zoekt.
Door een probleem aan mijn luifel heb ik beroep moeten doen op Suninvest. Tim Janssens was zoals altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Het probleem was op een minimum van tijd opgelost. Ik ken deze firma van bij hun ontstaan en ik moet zeggen dat klantvriendelijkheid en service niet zo maar loze begrippen zijn
Super vriendelijk en direct geholpen, ook ben ik er nog geen klant. Mijn volgende aankoop gaat zeker bij sun invest zijn.
Een tijdje geleden door Sun Invest onze luifel laten plaatsen. Van het eerste contact tot het laatste contact een zeer goed gevoel bij dit bedrijf. Zeer aangenaam contact en ze nemen de tijd om te horen wat de verwachtingen zijn van de klant. Ook geven ze met de ervaring die zij hebben als bedrijf de nodige input en info wat kan leiden tot een nog mooier resultaat. Ook de service na verkoop is top. Wij kunnen dit bedrijf alleen maar aanraden en bedanken Tim en zijn team voor het vlotte verloop en het mooie resultaat. Bedankt
Heel tevreden met de service. Heel goed in de showroom geholpen en davy heeft ook alles goed opgevolgd. Zeer content van de overkapping.
Knap en zeer proper werk geleverd voor het plaatsen van een lamellen overkapping met screens. Niet zo evident op de derde verdieping! Zeer vriendelijke en bekwame vaklui. Top firma, een echte aanrader!
Wij hebben een lamellen terrasoverkapping laten plaatsen door Sun invest. Top product en fantastische service. Dienst na verkoop is zeer goed. Zeer vriendelijke mensen die heel proper werk leveren.
Een top ervaring met deze firma! Van begin tot einde. Geen enkele vraag was teveel. En het resultaat mag er zeker zijn! Knap en proper werk verricht! Een aanrader!
Hartelijk dank voor het goede werk dat Pascal en Guido geleverd hebben bij het plaatsen van 4 voorzetrolluiken Netjes afgewerkt en opgeruimd. Dikke merci groetjes
Topservice! Topteam! Snel bereikbaar en snelle service! Een tevreden klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid