facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Summerbar ‘caprice’

"Even heerlijk genieten van een zeer verzorgde maaltijd met een goed glas wijn? Dan bent u natuurlijk bij ons van Grillrestaurant Caprice uit Maldegem aan het juiste adres. In ons sfeervolle restaurant kunt u heerlijk genieten van de beste steaks, vis gerechten, food to share en nog heel veel meer. Grillrestaurant Caprice bevindt zich in een mooie omgeving met veel natuur rondom. Al onze vleesgerechten worden vers op de grill bereid in het restaurant. Ook bieden wij onze gasten een mooi en gezellig zonneterras om er in de zomer rustig buiten te eten. Wij bieden u ook elke maand een nieuwe menu aan. Lijkt het u ook leuk om eens iets anders te proberen? Kies dan eens voor onze heerlijke all-in-lunch."
Adres: Butswervestraat 9, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 050712116
Stad: Maldegem
Route: Butswervestraat 9
Postcode: 9990



op zoek naar gerelateerd: Caprice Maldegem menukaart, Caprice Maldegem Openingsuren, Restaurant Maldegem, Restaurant Caprice, Restaurant Maldegem Kleit, Lunch Maldegem, Restaurant Kleit, Caprice afhaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Vida La Vida 2 km Heropening Bar Mal! 500m² party potential � Loungebar at the moment. Bij gemeentel...
Recensies
Heel lekker, alleen tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht hebben we iets te lang moeten wachten. Vooral voor de kids was dit vervelend, misschien voorstellen of het eten van de kids samen met het voorgerecht kan komen? Ze konden gelukkig buiten spelen. De hond heeft veel goedgemaakt! Heel lieve hond Voor de rest was dit een super eerste ervaring, mooi interieur en lekker eten
Super lekker gegeten en top bediening
Het was heel lekker maar wel behoorlijk duur.
Zeer goed restaurant. Groot terras en corona proof. Vriendelijke uitbaters en personeel. Landelijk gelegen langs fietsroute. Het eten wordt met veel smaak klaargemaakt. De verse garnaalkroketten en Carpaccio zijn een aanrader, de scampi caprice ook top. De lamskroon met verse groenten is tevens een aanrader. Kabeljauw haasje en gegrilde dunne lende van Noorse runderen waren zeer lekker. Ook sabaillon met Liefmans kriek en dame blanche als dessert zijn top. De Irish coffee is super, smeuïg en zeer smaakvol. Dit restaurant is een aanrader.
Mooi en gezellig restaurant waarbij je de kok ziet grillen aan het open vuur. Wij zijn gegaan voor de suggestiemenu met aangepaste wijnen. Wijnen werden niet uitgeschonken aan tafel wat ik raar vond. Gevuld glas wijn werd gewoon op tafel gezet...bizar. Voor de rest alles superlekker en zeer royale porties.
Lekker eten , bediening laat te wensen over . Gastvrouw is boerinne van de hoogste graad , garcon liep tegen zijn goesting . Jammer met een beetje meer vriendelijkheid zeker 4 a 5 sterren waard . Het is niet omdat je lekker eten serveerd dat men moet onbeleefd zijn.
Eten was zeer lekker, jammer van de onbeleefde bediending! De manier waarop ze ons plots aanspraken met een arrogante blik en onbeleefdheid! We wouden nog iets bestellen voor te drinken, 3x moesten we onze hand opsteken voordat ze eens gingen komen, wij hebben veel geduld, maar na 3x roepen nog steeds niet komen is genoeg voor ons!
Het eten was super lekker bediening kon beter we waren met 10 pers en er was altijd iets te kort op tafelEten: 5/5
Zondag 28 augustus hebben wij heerlijk gegeten in Caprice. Met een goed glas wijn erbij en in fijn gezelschap was het zalig tafelen in een gezellige omgeving. Vlotte, prima bediening. Een aanrader.
Vlotte en zeer vriendelijke bediening. Mooie gegrilde stukken vlees. Het heeft lekker gesmaakt! Wel op voorhand reserveren. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Summerbar ‘caprice’ met het openbaar vervoer


Maldegem Tivoli 480 meter
45
Maldegem Tivoli 480 meter
185

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid