facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sultan westmeerbeek

Sultan westmeerbeek
Adres: Hoogzand 30, 2235 Hulshout, België
Telefoonnummer: 016 84 78 67
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Hulshout
Route: Hoogzand
Huisnummer: 30
Postcode: 2235


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 16:00–00:00
woensdag: 16:00–00:00
donderdag: 16:00–00:00
vrijdag: 16:00–00:00
zaterdag: 16:00–00:00
zondag: 16:00–00:00

Recensies
Ultieme Kebab-Beleving!nnDe kebab bij deze zaak is gewoonweg fantastisch! Bij binnenkomst word je meteen begroet door de heerlijke geur van vers gegrild vlees. Het vriendelijke personeel staat klaar om je bestelling op te nemen, en na een korte wachttijd wordt je kebab geserveerd. Beste kebab!!
Echt één van mijn lievelings sultans, voor het algemeen heel vrindenlijk personeel onze besteling komt meestal goed aan er is al een paar keer iets mis gelopen verkeerde adres maar we hebben een moelijk adres en een foutje kan altijd gebeuren ook in echt heel vrindenlijk en altijd heel snelle service ik ben een grote fan van de durums tip: bestel met extra saus want anders is het wel een beetje aan de droogen kant maar met de extra saus is het PERFECT ook grote fan van de pizza's en pasta's
10 pizza’s via website tijdig besteld 16u online besteld voor levering 19.30u en alles perfect in orde! Pizza’s assortiment waren heerlijk. Ik vond het top goed!
Slechtste pitta shotel dat ik al ooit in mijn leven heb gegeten. Duidelijk vermeld bij de bestelling zonder ajuin owv allergie. Vlees dat niet te eten is. Groenten niet kunnen opeten omdat er een halve ajuin tussen zat.nOp een pitta broodje veel groenten amper vlees.n2 kleine potjes looksaus voor 5 volwassenen…n1 broodje vergeten en nog kunnen terug rijden.
Zure saus gekregen en kapsalon dat niet te eten is..nFrieten die plat waren en precies een tweede leven kregen. Amper groenten ..nNever again, sorry.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid