facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Suikerdraakje

Suikerdraakje

Info

http://www.suikerdraakje.be - doopsuiker, bedankjes en geboortekaartjes. Suikerdraakje is een online winkel, er is geen toonzaal.

Geschiedenis

Wil je je doopsuiker zelf maken, maar kan je daar wel een beetje hulp bij gebruiken? Dan zit je bij Suikerdraakje goed! Hij koos de mooiste doopsuikercollecties voor je uit, verdeelde deze in handige doopsuikerthema's en staat je graag bij met advies en tips. Naast doopsuiker vind je in Suikerdraakje's winkel ook de allermooiste geboortekaartjes, heerlijke snoepjes, prachtig babyspeelgoed en originele bedankjes voor communie of lentefeest. We wensen je een fijne zwangerschap en heel veel winkelplezier!

Adres: Pamelse Klei 24, 1760 Roosdaal
Telefoonnummer: 054/25.65.01
Stad: Roosdaal
Route: Pamelse Klei 24
Postcode: 1760



op zoek naar gerelateerd: suikerdraakje geboortekaartjes, geboortesuiker zelf maken, doopsuiker bedankjes, doopsuiker groothandel, doopsuiker genk, doopsuiker zonhoven, suikerbonen, doopsuiker ava
Recensies
Ik vond het bestellen van geboortekaartjes erg moeizaam. Voor mijn nieuw kindje ga ik zeker ergens anders. Ik wilde ook een portet maken van het kaartje, maar ze antwoorden niet op mijn vraag om het ontwerp ook digitaal door te sturen na ik al besteld en betaald heb.
We konden hier een mooi assortiment snoep vinden om onze trouwbedankjes zelf mee aan te kleden. Gemakkelijk bestellen en snel verzonden!
Echte aanrader! Kon er snel achter de gedrukte kaartjes en doopsuiker gaan. Super gezellig winkeltje met veel keuze en vriendelijke verkoopster.
Suikerbonen die de besteld waren echt net zoals op de foto! Zeer snelle levering én er zat nog een lekker bedankje bedankje bij ook! Ik kan ze iedereen aanraden!
Dag van geboorte al de doopsuiker en kaartjes kunnen afhalen. Echte aanrader!
Zeer mooie winkel en overheerlijke pralinetjes!
Leuke winkel. Supervriendelijke bediening.
Super vriendelijk, groot aanbod.
Fantastische winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid