facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Subtropisch Zwemparadijs Beveren

Adres: Pastoor Steenssensstraat 108a, 9120 Beveren (Oost-Vlaanderen)
Telefoonnummer: 037503500
Stad: Beveren
Route: Pastoor Steenssensstraat 108a
Postcode: 9120



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Beveren Openingsuren, Zwembad Beveren corona, Zwembad Beveren regels, LAGO Beveren tickets, Zwembad Beveren adres, LAGO Beveren De Meerminnen Beveren, Subtropisch zwembad, Korting LAGO Beveren
Recensies
Veel te veel volk in CORONA tijd ... totaal geen controle, personeel zonder masker ... spijtig want super locatie
Héél proper zwembad met sympathieke redders! Hier doen ze hun best om je in alle veiligheid te laten amuseren. Ze zijn kordaat tegen onruststokers en hebben oog voor de families. Enig nadeel is dat een hapje eten al snel duur wordt maar het is ook best te begrijpen… dit is tenslotte een zwembad en geen lunchgarden.
Ik vond het zwembad wel leuk maar heb nog nooit zo een vuile zwemkom geweten ! Ik heb me papier dat er omhoog hangde en ontsmettingsmiddel eerst ons kabin wa netjes gemaakt en dan die vloer verschrikkelijk zo smerig !!!!! Waarom zijn er niet continu mensen om te zorgen da het hygiënisch is overal .
Slechte service, eten in het zwembad is niet goed. Elke burger mankeert wel iets. Vb. Te weinig saus, harde korst, slecht vlees. Voor de rest wel prima zwembad.
Het zwembad zelf is leuk maar als je daar iets bestelt om te eten dan krijg je koud eten en/of verhard Mvg
Het was een erg slechte hamburger hard broodje en erg zachte frietjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid