facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Styleco

Styleco

Info

Magasin pour enfants .
Jeux, déco, vêtements, mobilier,...

Site web : www.styleco.be

Adres: Route de Bruxelles, 3, 4340 Awans
Telefoonnummer: 042262710
Stad: Awans
Route: Route de Bruxelles, 3
Postcode: 4340


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Www styleco be
Recensies
Winkel van wonderen. Mijn typische winkel. De prijzen worden gerechtvaardigd door de kwaliteit van de dienstverlening, de sfeer, de kwaliteit en de intelligentie van de producten die voor de verkoop zijn gekozen. Ik heb het geluk dat ik zo'n winkel in de buurt van mijn huis heb.
Mijn favoriete winkel alleen maar mooie producten, heel gevarieerd, voor de allerkleinsten en voor de wat oudere. Het echtpaar dat de winkel runt is echt geweldig, attent, beschikbaar, ze worstelen om hun klanten tevreden te stellen, goed advies. Kortom, ik raad aan !!
Een geweldige ontdekking voor speelgoed voor kinderen van alle leeftijden!
We vinden altijd een stuk speelgoed of handwerk dat aan onze verwachtingen voldoet. Je vindt er decoratieve accessoires voor de kamers van onze kleintjes. Maar kwaliteit voor een prijs en deze is een beetje en ik bedoel een beetje hoog. Bedankt voor deze kleine wereld van speelgoed.
Prachtige speelgoedwinkel gerund door gepassioneerde mensen! Je vindt er stapels mooi en origineel speelgoed en persoonlijk advies. Al het aanbevolen speelgoed was een hit bij het kind dat het kreeg. Ik raad 1000x aan!
Uitstekend advies gekregen voor het kiezen van een cadeau voor onze dochter die 6 jaar wordt. Het personeel kent zijn catalogus en neemt de tijd om correct te adviseren. Scherpe prijs voor kwaliteitsartikelen met professioneel advies. Aanbevelen !
Ruim aanbod aan mooi speelgoed en educatieve spellen
Speelgoed- en speciaalzaak voor peuters, kleine en middelgrote kinderen. Educatief, lucratief kwaliteitsspeelgoed tegen redelijke prijzen.
Ik kom al 4 jaar regelmatig in deze winkel en heb altijd goed advies gehad. De spellen zijn van zeer goede kwaliteit, het advies is verstandig en het welkom warm. Ik raad +++++ aan
Geweldige speelgoedwinkel en meer. Grote keuze, goed advies en met de glimlach van de handelaars
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid