facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Wonderland

Studio Wonderland
Adres:
Telefoonnummer: +32486844936
Stad: Eppegem



op zoek naar gerelateerd: Studio Wonderland Berchem
Recensies
Vanessa organiseerde al meerdere malen fotoshoot bij ons The Ruby, Zemst en steeds slaagt ze erin om onze locatie op een hele mooie manier te gebruiken in haar fotoshoots. De resultaten zijn altijd zeer mooi en haar stijl is ook duidelijk herkenbaar. We raden Vanessa zeker aan als fotograaf!
Beetje zenuwen voor de fotoshoot, maar Vanessa stelt je heel snel op je gemak! Ze kent prachtige locaties om het perfecte plaatje te maken. Het is nog steeds een zaligheid om de foto’s opnieuw te bekijken. Een herinnering voor altijd!
Vanessa is een geweldige fotografe die je onmiddellijk op je gemak stelt en je goed doet voelen. Wij hebben al een paar keer beroep op haar mogen doen voor o.a een Cake Smash reportage en een kerstshoot en keer op keer zó genoten van de foto's achteraf!
We hebben een heel fijne family shoot gehad met Vanessa. Ontspannen, ongedwongen, leuk. Vanessa wist een mooie plek te vinden en gaf tips over hoe we moesten staan en wat we konden doen. De resultaten waren ontzettend mooi. Heel blij met haar werk.
Warme begeleiding, professionele communicatie en deskundige aanpak. Het duurde niet lang om met de familie te ontdooien waar we allemaal toch wat voor vreesden, met als gevolg: spontane foto's om te koesteren! Nadien ook nog eens een shoot gedaan voor mezelf en superblij met professionele foto's die mijn website een pak opwaarderen. Ideale mix tussen professionele foto's in een los en natuurlijk kader, met -voor mij- het perfecte kleurenpatroon. Wordt zeker nog vervolgd!
Wil je een gezellig momentje samen hebben, terwijl er ook 'toevallig' een fotograaf meeloopt om dit moment te vereeuwigen, dan ben je bij Vanessa op je juiste adres! Spontane foto's genomen zonder dat je het weet! Voor eeuwig vastgelegd. Heerlijk terugblikken!
Ongelofelijk tevreden van de werking van Vanessa. Zelfs last minute stond ze in de westvlaanders om onze trouw op beeld vast te leggen. We konden ons geen betere fotografe gewenst hebben. M.E.G.A.C.O.N.T.E.N.T met onze prachtige gallerij.
Onze vaste afspraak per jaar. Mooie foto's van ons gezin en kinderen. Steeds gebruik ik de foto's voor onze kerstkaartjes. Aangenaam contact met Vanessa.
Vanessa maakt steeds de mooiste portretten en stelt de kindjes heel goed op hun gemak! Bedankt!
Aanrader voor trouwlustigen, babietjes, natuur foto's
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid