facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Vagant - Architecture & Interior Design

Studio Vagant - Architecture & Interior Design

Info

Architectuur & Interieurontwerp
van RUW tot DETAIL

Adres:
Telefoonnummer: +32497784545
Stad: Gentbrugge


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Recensies
Wij hebben voor het renoveren en uitbreiden van onze huis gewerkt met Mevrouw Joanna. Wij zijn heel tevreden. Wij gaan iedere kennis aan haar doorverwijzen.
Zeer tevreden met de coöperatie en het ontwerp! Aangenaam om samen te werken.
Jong, dynamisch en professioneel team met veel oog voor details!
Wij zijn ons huis aan het renoveren met dit bedrijf. Ze hebben veel ervaring en zorgen voor elk detail en beantwoorden onze wensen. Echt goed ontwerp in ons budget en volgens wat we leuk vonden in het huis. Ze hebben ook een enorme kennis over het gebruik en de parameters van verschillende materialen. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Studio Vagant - Architecture & Interior Design.

Gentbrugge architect

openingstijden, locatie, vervoer. Studio Vagant - Architecture & Interior Design adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Studio Vagant - Architecture & Interior Design. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Studio Vagant - Architecture & Interior Design delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
All Interior Projects All Interior Projects 2 km All Interior Projects is een interieurvormgevers-bureau dat instaat voor ontwerp, rea...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid