facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Strick.

Info

MAKE-UP for every occasion

BEAUTYCOACH all is possible with great skin

WORKSHOPS sur mesure

NAILS because life is too short for naked nails



"Schoonheid met een Strickske.Start vanbinnen. Straal vanbuiten.No-nonsense webshop & beauty treatments in de diestsestraat in Leuven. Van guasha, glow & hennabrow expertise tot andere speciallekes zoals juliette has a gun parfum, clean make-up en inside beauty van insentials.Maak je afspraak online. "
Adres: Oostremstraat 4, 3020 Herent
Telefoonnummer: 32476434873
Stad: Herent
Route: Oostremstraat 4
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: Skincare op maat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bellezza hair & Beauty Bellezza hair & Beauty 2 km Leuke ontvangst, luisterend oor naar je favoriete coupe en kleur: de gouden raad krij...
UniquElke UniquElke 4 km Bij mij kan je terecht voor gelnagels en gellak op de handen.
Elegantia pronails premium salon Elegantia pronails premium salon 4 km Karen en Esther staan altijd voor je klaar met een grote glimlach. Een echte aanrade...
Recensies
Waar moet ik beginnen… Liselotte is een krak in het vak ik kan het weten want heb er zelf ervaring mee. Het is zelfs een beetje als thuiskomen, de rust en warmte dat haar salon uitstraalt! Ik weet dat ik mijn wenkbrauwen en wimpers aan haar kan toevertrouwen want Liselotte is voor mij de eerste persoon die een wimperlift zet zonder dat mijn wimpers paraplu staan of afbreken, dus ja ik ben sowieso fan! Elke keer als ik terug ga voor een afspraak kijk ik er naar uit; de fijne babbel, het goede advies, de verwenmomentjes etc. Kortom, Studio Strick is TOP!
Studio Strick is een huis van #kleingelukskes, authentiek advies op maat en ongedwongen gezelligheid. Liselotte neemt uitgebreid de tijd om je te helpen met al je vragen; haar oeverloze passie voor clean skincare en beauty als drijfveer. Je komt hier net dat tikkeltje gelukkiger buiten :-.
Geweldige service en producten! In de top 10 van Leuvense zaken...
Nieuwe verborgen parel in Leuven. Top producten en meest vriendelijke service. Bij het binnenkomen word je helemaal vrolijk van de geur die er hangt die ze trouwens zelf produceert. Wanneer de eigenares uitleg geeft over de producten wil je ze allemaal kopen. Ze verpakt de cadeautjes op zo’n leuke manier! Helemaal verliefd op dit zaakje! Allen daarheen!
Heerlijk om binnen te stappen in dit winkeltje met 'schone' beauty en skincare producten van eigenares Liselotte. Deze sprankelende dame neemt uitgebreid tijd om advies te geven. Heel tevreden van de producten waarmee ik terug buitenstapte.
De wellness behandeling was super ontspannend. Je ligt er als op een wolkje : De huis-bereide matcha thee nadien maakte het helemaal af. Aanrader!
Zeer professionele en vriendelijke eigenares! Bedankt voor de ontspannende behandeling, mijn wenkbrauwen zien er top uit !
Gezellige, toffe winkel met superaangename madam. Enorm veel hulp gekregen ivm mijn vette huid. Een echte aanrader!
Super fijne zaak met een heel fijn onthaal! Mooie producten die prachtig worden ingepakt, ik ben fan!
Zalige facials! Super producten! En een geweldige verkoopster die alles in geuren en kleuren uitlegt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid