facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio SanSan

Info

Studio SanSan is een grafische studio die je helpt bij het ontwerp voor drukwerk voor alle impactvolle momenten in een mensenleven. Geboorte, communie, verjaardag, huwelijk, jubileum, afscheid,... elk moment verdient een mooie aankondiging.

Adres:
Telefoonnummer: +32484506104
Stad: Wijnegem



op zoek naar gerelateerd: Sansanshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gafas. Gafas. 883 meter Digital branding agency Antwerpen met een sterke focus op Web, E-commerce, Advertisem...
Steurs Steurs 2 km Vertaald door Google Schoonheid Origineel Bellesa
Recensies
Sanne is de beste fotograaf en grafisch vormgeefster! Ze trekt de warmste foto's waar ik naar kan blijven kijken. Heel puur, persoonlijk en modern. Een echt talent! Ook haar ontwerpen voor geboortekaartjes zijn top.
Sanne is niet zomaar een fotograaf. Sanne vertelt een verhaal. De beelden die zij neemt, laten je dag herbeleven. Het gaf ons zoveel voldoening om onze foto's te bekijken. Ze legt met haar fototoestel de momenten en de emoties vast. Ze speelt met licht en plaats dat zorgt voor unieke foto's. Sanne heeft stijl!
Topfotografe! Maakt prachtige plaatjes van je feest. Niet enkel op een trouw maar ook op familiefeesten. Wij hebben zo haar geboekt voor mijj oma haar 90ste verjaardag en hebben nog prachtige foto's met haar gekregen. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid