facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Flex Yoga

Studio Flex Yoga

Info

Yoga beoefenen in een open sfeer waar er ruimte is voor persoonlijke benadering, vrijheid en spontaniteit.

Geschiedenis

Bij Studio Flex kan je terecht voor yoga met professionele begeleiding en persoonlijke benadering.

Iedereen kan aan yoga doen en iedereen is van harte welkom bij Studio Flex.

Yoga op maat van elk lichaam, op maat van jouw capaciteiten en grenzen. Yogadocente Britt begeleidt je met plezier doorheen de les en het is aan jou om daar zelf mee aan de slag te gaan. Bewandel je eigen pad, op jouw niveau en tempo, met jouw verwachtingen en doelstellingen.

Lessen Gentle Flow en Vinyase Yoga.

Bekijk ons aanbod op de website: www.studio-flex.be

Of contacteer ons: [email protected] of +32 476/71.85.88



"Heb jij ook zo'n zin om meer te bewegen? Wil je graag sterk en mobiel blijven en ben je op zoek naar een vaste, vertrouwde plek waar je op je eigen tempo aan je lichaam kan werken? Voel je dat het tijd wordt om wat vaker uit je hoofd te komen en beter in je lijf te zitten? I feel you!"
Adres: Kerkstraat 70, 8420 Wenduine, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 476/71.85.88
Stad: Wenduine
Route: Kerkstraat 70
Postcode: 8420



op zoek naar gerelateerd: Yoga op het strand wenduine, Yoga strand De Haan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Body Cocon The Body Cocon 157 meter The Body Cocon is een gezondheidshuis waarbij voornamelijk aandacht besteed wordt aan...
Recensies
Ik volg zwangerschapsyoga bij Britt en zou het aan alle toekomstige mama’s aanraden! Het is echt een moment van ontspanning en rust voor jezelf & je babytje. Ik heb geleerd welke houdingen voor mij ontspannend werken en de pijn aan m’n rug/bekken kunnen verlichten. Het zal me zeker helpen tijdens de bevalling ook. Britt is zelf mama en weet dus hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor jezelf en alles op je eigen tempo te kunnen doen tijdens de zwangerschap. Dat kan ze ook heel mooi benadrukken. Ik kijk elke week uit naar de les en ook na m’n zwangerschap ben ik van plan om verder yoga te volgen
Sinds enkele jaren is dinsdagavond mijn favoriete me-time avond. Heerlijk om binnen te stappen in de knusse en prachtige Yurt in de tuin van Britt en de stress uit je lijf te voelen wegvloeien door de gemoedelijke, ongedwongen sfeer van een fijne groep. Yoga is voor mij pure ontspanning, hoewel de oefeningen best pittig kunnen zijn, iets wat Britt dan ook gewoon toegeeft:-. Haar sprankelende en deskundige begeleiding en motiverende kwaliteiten hebben me al meerdere grenzen doen verleggen en dat geeft een fantastisch gevoel. Maar soms worden grenzen niet verlegd of lukt een oefening helemaal niet en dat is ook okee, dat is 'Luisteren naar je Lijf’, volgens mij DE lijfspreuk van ons Britt. Ook ‘wees mild voor jezelf' en 'goed blijven ademen’ zijn nog enkele van haar favoriete uitspraken die heel erg deugddoend en inspirerend werken, ook buiten de Yurt... Een aanrader! Evie Stremersch
In de zomer van 2022 zwangerschapsyoga gevolgd bij Britt. Via de vroedvrouwenspraktijk De Regenboog kwam ik hierbij terecht. De lessen gaven me de rust die mijn spieren en ikzelf nodig hadden gedurende mijn zwangerschap. Naast de rust werd ik voldoende uitgedaagd om mijn lichaam te blijven gebruiken op een manier die bij mij paste op dat moment. De lessen hebben voor mijn bijgedragen aan het besef hoe sterk een vrouwenlichaam is tijdens een zwangerschap. Zeker een aanrader.
In een artikel las ik dat yoga goed is voor mensen die lopen. Toen ik reclame zag passeren van studioflex, heb ik geen seconde getwijfeld om dit eens uit te proberen, yoga dicht bij huis. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Ook tijdens de corona pandemie probeerde Britt ons aan yoga te houden door opgenomen lessen en later ook zoomlessen te geven. Hopelijk kunnen we snel weer naar het strand zodat we yoga met de gezonde lucht kunnen combineren. Mensen met vooroordelen moeten deze yoga echt eens uitproberen. Ik ben en blijf fan!
Yoga heeft me in het begin geholpen om op een juiste wijze adem te halen.Nu volg ik intensere oefeningen om mijn lenigheid op peil te houden.Het geeft me meestal een goed gevoel maar soms komen er ook emoties bij te pas.
Heel persoonlijk onthaal en super leuke kennismaking met yoga! Topflexibiliteit! We komen zeker nog eens terug voor een yoga op het strand!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid