facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Fijn

Studio Fijn

Info

Studio Fijn werd in 2017 opgericht door Melissa & Katrien. Het is een plek waar we jullie willen inspireren met creatieve en lifestyle workshops in 'fijn' gezelschap.



"Bij Moments of Beauty kan u terecht voor een uitgebreid en innovatief gamma aan schoonheidsbehandelingen en producten in een aangenaam kader mét een persoonlijke aanpak.Alle gelaatsrituelen worden uitgevoerd met het Franse topmerk Thalion: op zeewier gebaseerde huidverzorging, de natuurlijke manier om je huid te voeden.Zeewater en algen zijn in perfecte symbiose met onze huid.Dankzij haar unieke manier van transformeren en extraheren behouden de laboratoria van Thalion al het goede van de zee in hoogwaardige verzorgingsproducten.Een gezonde mooie huid, ontspanning en een eigen moment of beauty : dan ben je hier op het juiste adres!"
Adres: Averbodesesteenweg 7, 2230 Herselt
Telefoonnummer: 0473456913
Stad: Herselt
Route: Averbodesesteenweg 7
Postcode: 2230


Recensies
Golden pearl, zeer goede gelaatsverzorging voor zeer droge huid! Sofie is een top madam! Ik kom er steeds tot rust .
Sofie doet haar werk met veel passie....kom je herboren buiten..doe zo verder Sofie
Sofie heeft "gouden handen"...wat een verwenmoment telkens weer!
Jonge dynamische zaak, vriendelijk, kortbij
Fantastische behandelingen bij Sofie!
Vriendelijk, goed, zalig, gewoon alle luxe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid