facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Cacao

Studio Cacao

Info

HAVE SOME CREATIVE FUEL
interieur . grafisch ontwep . kado's . feest . diy



"Zoek je een interieurarchitect of grafisch ontwerper? Studio Cacao maakt van jouw verbouw- of grafisch project een creatief pareltje dat volledig bij jou past."
Adres:
Stad: Eksel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Multi SkillZ Academy BTO Multi SkillZ Academy BTO 1 km Multi SkillZ is een niet sportspecifieke methode die kinderen de kans geeft om hun mo...
Recensies
Anke kan als geen anderen luisteren en aanvoelen wat er nodig is voor jouw interieur. Ze houdt rekening met alle vragen van de klant en verliest zeker de praktische kant niet uit het oog. Zo heeft ze voor ons accountancy-kantoor rekening gehouden met onze jeugdige werksfeer in de open space, een aparte rustige werkruimte, geluidsdichte vergaderlokalen en een superwarm onthaal. Dit strookt helemaal met onze waarden en normen. Kwaliteit en een professionele uitstraling zet Anke steevast bovenaan. Een tevreden klant hier die zeker nog wat projecten door Studio Cacao zal laten uitvoeren.
We wouden al een langere tijd de wasplaats/achterinkom in orde maken. Om de ruimte optimaal te benutten hebben we Studio Cacao ingeschakeld. Anke denkt mee, heeft hele leuke ideeën en kijkt ook zeker naar het praktische gebruik van de ruimte. Uiteindelijk hebben we een heel mooi en praktisch ontwerp ontvangen. Met de duidelijk en gedetailleerde plannen kan elke schrijnwerker aan de slag. Hiermee gaan we binnenkort alles om laten zetten in de realiteit.
Anke werkte de plannen uit met ideeën die voor onszelf nog in de lucht hingen, maar die zij heel concreet kon maken waarbij ze de nagel op de kop sloeg. Héél tevreden over het eindresultaat, waarbij iedere ruimte veel aandacht heeft gekregen en het zowel praktisch heel goed ingedeeld is, maar het ook heel mooi blijft.
Anke luistert en begrijpt onmiddellijk wat je wensen zijn en waar je naar toe wil. Wat ze ontwerpt is niet enkel mooi, maar ook zeer praktisch en onderhoudsvriendelijk maar ook met oog voor je beschikbare budget. Haar visie biedt een enorme meerwaarde als je voor een een verbouwproces staat. Knopen worden doorgehakt en zo worden keuzestress en dure foute beslissingen vermeden. Een investering die ik elke verbouwer sterk kan aanraden!
Wij hebben met Studio Cacao samengewerkt om het interieur van onze leefruimte, bureau, slaapkamers en badkamer in onze nieuwbouw uit te werken. Na een fijn verkennend gesprek ging Anke aan de slag en niet veel later kregen we héél erg mooie 3D ontwerpen te zien. Anke had onze stijl helemaal begrepen en een aantal opties met verschillende indelingen voorgesteld. Na samen de keuzes en feedback te bespreken en een aantal puntjes op de i te zetten is momenteel haar ontwerp in uitvoering! Wij vinden de samenwerking met Anke heel erg aangenaam en vlot.
Anke heeft ons supergoed geholpen met haar advies om onze woonkamer en keuken opnieuw in te richten. Kleuradvies, meubels,... aan alles heeft ze gedacht tijdens het adviesgesprek . We zijn heel blij met al haar gekregen tips en gaan er zeker mee aan de slag.
De ideeën en tips die je geeft hebben ons echt op weg geholpen. Ook het plan van aanpak heeft nu meer vorm gekregen. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid