facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio Beau-Thee

Info

Elke kempeneers heet je graag welkom samen met haar schoonheidsspecialiste Laetitia Vangoidsenhoven in haar huidverbeteringsinstituut! Wij werken met environ, rainpharma en 4voo speciaal voor mannen! Wij begeleiden je ook graag naar een gezond gewicht!



"Bij studio Beau-thee kan je terecht voor het ultieme verwen moment! Met onze rainpharma en Environ gelaatsverzorgingen brengen we het beste van de natuurlijk en medische wereld samen. Onze behandeling staan voor huidverbetering en pure ontspanning met veel massages. Met onze voedingssupplementen werken we ook aan de huid van binnenuit!Daarnaast begeleiden we je ook naar een fitter en slanker lichaam. Met het smart nutrition program kan je zelfstandig aan de slag en is een minder strikt en korter programma. Met het Balance programma gaan de kilo’s er snel af en begeleiden we je een jaar zodat de kilo’s er ook af blijven!Je kan ook terecht voor ontharingen met suikerwax-bb glow-Spa pedicure-mannenbehandeling met 4voo het beste mannen merk"
Adres: Grote Vreunte 60, 3473 Kortenaken, België (apotheek Elbefar Ramaekers Waanrode), 3473 Kortenaken
Telefoonnummer: 0483462589
Stad: Kortenaken
Route: Grote Vreunte 60, 3473 Kortenaken, België (apotheek Elbefar Ramaekers Waanrode)
Postcode: 3473


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Laetitia Vangoidsenhoven, OxyGeneo en TriPollar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid