facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STUDIO ANNA

Info

Mooie handen geven altijd een goede indruk. Nagelstudio Anna gespecialiseerd in handenverzorging, sopolish en nagelverlenging, ook voor de nagelbijters.

Geschiedenis

WELKOM IN NAGELSTUDIO ANNA. JAREN ERVARING IN HET PLAATSEN VAN GELNAGELS . ER WORDT ENKEL GEWERKT MET PROFESSIONELE PRODUCTEN.

Adres: Hundelgemsesteenweg 147 bus 2, 9050 Ledeberg
Telefoonnummer: 0484133682
Stad: Ledeberg
Route: Hundelgemsesteenweg 147 bus 2
Postcode: 9050


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 08:15 - 17:00
Woensdag: 13:00 - 19:30
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 19:30


op zoek naar gerelateerd: Acrylnagels Kortrijk, Nails, Nails afspraak maken, Biab nagels Kortrijk, Nagels laten doen, Di Nails, Gelnagels afspraak, BIAB nagels oost Vlaanderen
Recensies
Meer dan 2 jaar na mijn eerste bezoek kom ik nog steeds bij Anna! De ervaring, het perfectionisme, de kennis en kwaliteitsvolle producten maken dat ik elke keer weer heel tevreden buiten stap. En wat een gezelligheid in haar nieuwe salon!
Prima service en vriendelijke dame. Ga nergens anders meer heen voor mijn nagels. Anna doet ook aan permanente make-up en da's zeker een aanrader!
Altijd perfecte nagels! Anna werkt snel en zorgvuldig. Mijn nagels blijven steeds 4 weken mooi!
Steed even vriendelijk , een vakvrouw die perfect werk afleverd anders zou ik geen 3 jaar klant zijn
Anna is een zeer lieve dame, super professioneel en top in haar manier van werken! Een echte aanrader voor wie snel en correct wil geholpen worden!
Heel.mooie zaak met een supersympathieke eigenaar. Je nagels zijn heel mooi verzorgd... sopolish, gel, manicure, pedicure ... één adres ! Studio Anna
Zeer vriendelijke dame, aangename babbels en nageltjes zijn zeer fijn en mooi afgewerkt. Een echte aanrader
Super vriendelijk en prachtig werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid