facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio 27 Fotografie

Studio 27 Fotografie

Info

Cakesmash - Verjaardag - Communie - Zwangerschap

Geschiedenis

Mijn naam is Katleen en ik heb al een passie voor fotografie sinds mijn kindertijd. Ik heb dan uiteindelijk ook gekozen voor de studierichting Fotografie waar ik tot op heden geen spijt van heb.

Omdat foto's meer zeggen dan woorden wil ik graag voor jullie de belangrijkste momenten in jullie leven vastleggen zodat deze een leven lang gekoesterd kunnen worden.

INFO

ZWANGERSCHAPS FOTOSHOOT
Deze fotoshoot kan zowel in studio als op locatie plaatsvinden en dit doe je best rond de 32 weken omdat dan je buikje het mooist is.

NEWBORN FOTOSHOOT
Deze fotoshoot kan zowel in studio als bij jullie thuis plaatsvinden. Het best doe je een newborn fotoshoot in de eerste 14 dagen na de geboorte. Dan slaapt een newborn het meeste en kan je hem/haar gemakkelijker in een geposeerde houding leggen.
Reserveer tijdig tijdens je zwangerschap.

NEWBORN LIFESTYLE FOTOSHOOT
Voor deze fotoshoot kom ik bij jullie aan huis en dit kan plaatsvinden in de eerste maand na de geboorte. In een lifestyle fotoshoot worden er mooie close-ups gemaakt maar ook een reportage van jullie als gezin in eigen omgeving.
Reserveer tijdig tijdens je zwangerschap.

SITTER FOTOSHOOT
Deze fotoshoot gaat door in de studio en deze plan je best rond een leeftijd van 6 à 7 maanden. Het moment dat je baby al zelfstandig kan zitten maar nog niet kan kruipen.

CAKESMASH / VERJAARDAGSFOTOSHOOT
Deze fotoshoot gaat door in de studio en doe je best rond de leeftijd van 11 maanden. Hier wordt meestal gebruik gemaakt van een lekkere taart maar er kan ook gekozen worden voor een toffe verjaardagsfotoshoot zonder taart.

Voor meer info ivm prijzen kan je me steeds mailen.

Katleen

Adres:
Telefoonnummer: 0477/628487
Stad: Maasmechelen



op zoek naar gerelateerd: Pasfoto laten maken Maasmechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elke Goossens Elke Goossens 417 meter Wat een super service van Elke! Na enkele héél erg warrige berichtjes, wist Elke mete...
Studio E Studio E 1 km Welkom bij Studio E! Photography: * Cakesmash * Communie * Kids * Familie * Zwange...
Lumino Photography Lumino Photography 4 km - Every picture has a story to tell. Let me tell yours -
Fotodesign Fotodesign 4 km Wij zijn vandaag geweest om met onze gezinnetje foto’s te maken. Met een baby van bij...
KD Photo Art KD Photo Art 16 km voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke postkaarten, wenskaarten, uitnodiginge...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid